Μάνος Πίντζης: Έκλαιγα κάθε βράδυ

 
Μάνος Πίντζης: Έκλαιγα κάθε βράδυ

Ενημερώθηκε: 10/12/17 - 13:30

Μάνος Πίντζης: Μετά από δυο μήνες στο Παλαουάν εξαιτίας της συμμετοχής του στο Nomads ο ηθοποιός και μοντέλο έφτασε στα όριά του και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και να μην αγωνιστεί στην αρένα για να διεκδικήσει την παραμονή του.

Όπως ο ίδιος άλλωστε δηλώσει στη ζωή του κλείνει κύκλους όταν νιώθει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ως ο εαυτός του και εν συνεχεία προσπαθεί να κάνει μια εποικοδομητική επανεκκίνηση.

Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τις Φιλιππίνες οι πρώτοι άνθρωποι που συνάντησε ήταν τα παιδιά του. Η κόρη του είναι 6,5 ετών και πηγαίνει στην πρώτη Δημοτικού ενώ ο γιος του είναι μόλις 3,5 των. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό people δήλωσε επίσης ότι τον πρώτο καιρό που χώρισε με την γυναίκα του δυσκολεύτηκε πάρα πολύ.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Γιατί χώρισες μετά από δέκα χρόνια γάμου με την Τζούλια Καστανά;

Ήταν αναγκαίο κακό. Εξάντλησα όλες τις προσπάθειες για να μη φτάσουμε εκεί, αλλά έπρεπε να γίνει για το καλό των παιδιών. Στην αρχή μείναμε λίγο χώρια κι έπειτα αποφασίσαμε πως πρέπει να χωρίσουμε οριστικά. Έτσι, βγήκε το διαζύγιο. Με το που χώρισα, αισθάνθηκα πως έχω κατάθλιψη. Μου έλειπαν τα παιδιά και η καθημερινότητά μου μαζί τους. Έκλαιγα πολύ κάθε βράδυ. Μέσα σε όλο αυτό βρήκα τη δύναμη να το γυρίσω και να μου βγει σε δημιουργικότητα.

Στα παιδιά τι είπες για το διαζύγιο;

Δεν μπορείς να τους το εξηγήσεις έτσι απλά. Τους είπα ότι θα πάω να μείνω σε άλλο σπίτι, αλλά θα είμαι πάντα κοντά τους. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα κι έχω καταφέρει να έχω άριστη σχέση με την πρώην γυναίκα μου.

Θα έκανες άλλο γάμο;

Όχι! Δεν έχω μυαλό για έρωτες και σχέσεις αυτή την περίοδο. «Πνίγομαι» και μόνο που με σκέφτομαι σε σχέση. Κάνω σχέδια μόνο για τη δουλειά μου και θέλω να αφοσιωθώ εκεί.