Διπλό μεταγραφικό μπαμ για το Epsilon-Ποιοι υπέγραψαν

 
Διπλό μεταγραφικό μπαμ για το Epsilon-Ποιοι υπέγραψαν

Ενημερώθηκε: 16/12/17 - 10:55

Η μεταγραφή «βόμβα» στο τηλεοπτικό σκηνικό ολοκληρώθηκε και το Epsilon ανακοίνωσε και επίσημα, την έναρξη της συνεργασίας του με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη. Η απόκτηση της Άλκηστης Μαραγκουδάκη είναι το μεγάλο μπάμ του σταθμού, αλλά δεν είναι και το μοναδικό.

Οι ανακοινώσεις για τα νέα στελέχη του καναλιού:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της Chief Content Officer.

Έχοντας διαγράψει πολυετή επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης στον χώρο της τηλεόρασης, η κα. Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει να οδηγήσει το Epsilon TV στη νέα εποχή. Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται ο στρατηγικός σχεδιασμός του προγράμματος και η αναβάθμιση και διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού.

Επιπλέον, θα ηγείται της επικοινωνιακής κατεύθυνσης και της λειτουργίας που θα αφορούν στο τηλεοπτικό περιεχόμενο του σταθμού. Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη στην οικογένειά του».

Την ίδια στιγμή, το κανάλι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του και με την Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Chief Operations Officer. Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κα. Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Chief Operations Officer. Η κα. Σιλβεστριάδου είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα Οικονομικά και έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης.

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται η ευθύνη της διοικητικής λειτουργίας και η ανάπτυξη των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του σταθμού.Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Κική Σιλβεστριάδου στην οικογένειά του».