Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με ένα υπέροχο μονόπετρο είπε το «ναι» (ΦΩΤΟ)

 
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με ένα υπέροχο μονόπετρο είπε το «ναι» (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 22/12/17 - 12:53

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με ένα υπέροχο μονόπετρο είπε το «ναι» και το ανέβασε σε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στα φοιτητικά έδρανα, προκειμένου να τελειώσει με το πτυχίο της, και παράλληλα στο πλαίσιο της πρακτικής της, διδάσκει και στο 2ο ΓΕΛ Αργυρούπολης, όμως ο γάμος δεν είναι στο μυαλό της αυτή τη στιγμή!

Αυτό που είχε ανάγκη από πολυήμερες διακοπές κι έτσι ζει το όνειρο του να γυρίζει τον πλανήτη και να ποστάρει φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται!

Λας Βέγκας,

Μετά λοιπόν από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, βρέθηκε στοπαρέα με τις φίλες της, ανάμεσά τους και η Γωγώ Φαρμάκη, ενώ σε ένα δείπνο βρέθηκε στο διπλανό τραπέζι με τη Lady Gaga, η οποία εμφανίζεται στο Λας Βέγκας όπως η Μαράια Κάρεϊ!

f

μονόπετρο

Εκείνο όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η φωτογραφία που πόσταρε με ένα στο χέρι της, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Dancing with the stars: Τα ονόματα που παίζουν δυνατά για το σόου

Θα μπορούσε να είναι μια δοκιμή σε κάποιο πέρασμά της από τις πλέον ακριβές μπουτίκ κοσμημάτων που υπάρχουν στα μεγάλα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας ή και μια πρόταση γάμου που έτυχε θετικής αποδοχής!

f

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς διέψευσε τις φήμες ότι είχε δεσμό μαζί της, ενώ η ίδια η Κωνσταντίνα έχει σταματήσει να αναφέρεται στα προσωπικά της!

Το μόνο που είναι γνωστό πλέον είναι ότι συζητά για προτάσεις επιστροφής της στην τηλεόραση, με πιο πρόσφατη αυτήν του ΑΝΤ1, προκειμένου να συμμετάσχει στο Dancing with the Stars, που θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν!

f