Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν - «Ανάσα» για την ελληνική αγορά

 
Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν - «Ανάσα» για την ελληνική αγορά

Ενημερώθηκε: 28/12/17 - 22:58

Χειμερινές εκπτώσεις: «Ανάσα» για την ελληνική αγορά είναι οι ημέρες εκπτώσεων που έρχονται κάθε χρόνο.

Οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα Ιανουαρίου, με μια πιθανή απόκλιση 1 - 2 ημέρες, από την προηγούμενη χρονιά, και πάντα τελειώνουν στα τέλη Φεβρουαρίου.

Black Friday: Ιστορίες ελληνικής τρέλας από τη σημερινή μανία εκπτώσεων

χριστουγεννιάτικο ωράριο

Λίγο αφού τελειώσει η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και το , ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις. Οι καταναλωτές θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να βρουν καλές προσφορές σε πολλά προϊόντα με την ελπίδα των καταστηματαρχών να είναι η τόνωση της αγοράς και ένα δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά.

Για το 2018, λοιπόν, έχουμε χειμερινές εκπτώσεις από τις 8 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου. Εκείνες τις ημέρες, το αγοραστικό κοινό θα μπορεί να «απολαμβάνει» πανελλαδικά χαμηλότερες τιμές και προσφορές, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και Κυριακές που τα καταστήματα θα είναι ανοικτά για να μπορέσουν να κάνουν τις αγορές τους οι καταναλωτές. Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από τις 11.00 - 20.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Υπενθυμίζεται πως οι περίοδοι των εκπτώσεων μέσα στο έτος είναι τέσσερις: 2 χειμερινές και 2 καλοκαιρινές. Για παράδειγμα, έχουμε εκπτώσεις (εκπτωτικό δεκαήμερο) και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου (από 1 - 10 του μηνός).