Ανατροπή σοκ στην υπόθεση αυτοκτονίας των δυο σατανιστών στη Κεφαλονιά

 
Ανατροπή σοκ στην υπόθεση αυτοκτονίας των δυο σατανιστών στη Κεφαλονιά

Ενημερώθηκε: 04/01/18 - 12:42

Ανατροπή σοκ των δεδομένων που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής για την νεαρή Βουλγάρα που έχασε την ζωή της σε σατανιστική τελετή στη Κεφαλονιά. Η αστυνομία και όλα τα στοιχεία δείχνουν μέχρι στιγμής πως πρόκειται για αυτοκτονία που πραγματοποίησε το ζευγάρι στο σπίτι της Κεφαλονιάς, αλλά φίλος της 22χρονης κοπέλας έρχεται να τα ανατρέψει όλα.

κατάθλιψη

σατανισμό

Μιλώντας στο «Έθνος», ο Ντάνιελ Ζέκοφ, επίσης Βούλγαρος, δηλώνει ότι η Λίλια δεν είχε σχέση με τον σατανισμό και ότι ίσως είχε . «Οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να κλείσουν την υπόθεση της αναζήτησής της. Το ήξερα ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε, είμαι συγκλονισμένος, εύχομαι μόνο να βρήκε τη γαλήνη», λέει αρχικά, και προσθέτει: «Φοβόμουν ότι την είχαν απαγάγει μέλη της μαφίας των οργάνων, δεν μπορώ να πιστέψω το πώς έφυγε. Η Λίλια δεν είχε καμία σχέση με τον . Ούτε ναρκωτικά έκανε, ούτε είχε περίεργες συμπεριφορές. Ήταν ένα εξαιρετικό άτομο που αγαπούσε τη μουσική, τη μέταλ κουλτούρα. Το γκόθικ στυλ και μερικές πεντάλφες δε σημαίνουν ότι κάποιος λατρεύει το σατανά. Δεν ήταν ούτε χαζή, ούτε ένα κοριτσάκι που δεν σκεφτόταν.

οικογένειά

Αντιθέτως, το μόνο που ξέρω ήταν ότι ήταν μάλλον άθεη και αντιμετώπιζε κριτικά τη ζωή. Είχε σίγουρα πολύ περισσότερο βάθος από πολλούς άλλους που μιλούν για εκείνη σαν να τη γνώριζαν. Η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια ακόμα και τον πιο σοφό άνθρωπο. Τελευταία φορά την είδα λίγο καιρό προτού εξαφανιστεί. Δεν έδειχνε να την προβληματίζει κάτι, ούτε είχε άσχημες σχέσεις με την της».

αστυνομία

Ο ίδιος δηλώνει την ίδια ώρα, όμως, ότι ούτε ο ίδιος, ούτε οι υπόλοιποι φίλοι της Λίλια γνώριζαν για τον 30χρονο Γερμανό φίλο της. «Η πρέπει να ψάξει να βρει τι άνθρωπος ήταν αυτός. Εμείς δεν τον ξέραμε, ούτε είχαμε ακούσει γι’ αυτόν. Εύχομαι η Λίλια να μην πόνεσε, να έφυγε χωρίς φόβο και η ψυχή της να αναπαυθεί», τονίζει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος η νεαρή κοπέλα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με την οικογένεια της και είχε πει στις γερμανικές Αρχές: «Έχω λάβει την απόφαση να ζήσω μόνη και μακριά από την οικογένειά μου. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Επιθυμία μου είναι να διατηρήσω κρυφή την τοποθεσία μου. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Είμαι καλά. Σταματήστε να με αναζητείτε», με αποτέλεσμα να κλείσουν τον φάκελο αναζήτησής της.

Πηγή: Έθνος