Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων «μεταμορφώνεται»

 
Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων «μεταμορφώνεται»

Ενημερώθηκε: 08/01/18 - 15:30

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων «μεταμορφώνεται» με μια πρωτοποριακή κίνηση των υπευθύνων του. Το κέντρο που χαρακτηρίζεται ως «παράδειγμα προς μίμηση» με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του, καθώς και φέτος «βούλιαξε» από τους επισκέπτες.

Χριστουγέννων

Πρωτοχρονιάς

Το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων την περίοδο των εορτών των και της ξεπέρασε τις 20.000 επισκέπτες και είναι χαρακτηριστικό ότι στις 26 Δεκεμβρίου ο δρόμος που οδηγούσε στο κέντρο έκλεισε για κάποιες ώρες εξαιτίας της κίνησης.

χιόνι

Όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής του κέντρου, Λεωνίδας Σπυρόπουλος, το εν λόγω κέντρο μετατρέπεται σε ένα θεματικό πάρκο, με υπηρεσίες που ξεφεύγουν τις απολύτως συνδεδεμένες με το , αλλά προσφέρονται και αυτές που έχουν να κάνουν με την εστίαση, τις βόλτες στο δάσος, της διαμονής με τη συνεργασία των ξενοδόχων κ.λπ.

ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την ίδια στιγμή έχουν προστεθεί νέες πίστες για άτομα που απλώς θέλουν να απολαύσουν τη βόλτα στο χιόνι, τόσο με έλκηθρα όσο και με ειδικά μηχανοκίνητα μέσα σε σχεδιασμένα μονοπάτια.

Ενδεικτικό της δυναμικής που μπορεί να προσδώσει ένα χιονοδρομικό στην εγχώρια τουριστική δραστηριότητα της εκάστοτε περιοχής είναι το γεγονός ότι μέσω αυτού, τοπικές βιομηχανίες μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους, κάτι που ήδη συμβαίνει στο χιονοδρομικό των Καλαβρύτων.

ΤΡΟΜΟΣ ΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Μάλιστα με τη χρήση της νέας τεχνολογίας, ειδικές εφαρμογές μέσω των ηλεκτρονικών έξυπνων συσκευών επικοινωνίας, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να κλείσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την επίσκεψή του στο χιονοδρομικό. Κάρτες εισόδου στο κέντρο, εξοπλισμό αλλά και διαμονή στην γύρω περιοχή, όπως εξηγεί ο κ. Σπυρόπουλος.