Κεραμεικός: Ένταση λίγο πριν την προγραμματισμένη ομιλία Βούτση

 
Ένταση λίγο πριν την έναρξη πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Βούτση

Ενημερώθηκε: 08/01/18 - 21:28

Ένταση λίγο πριν την έναρξη πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Βούτση.

Διαδηλωτές προερχόμενοι από τον αναρχικό χώρο, βρέθηκαν στην αίθουσα όπου θα πραγματοποιούταν η εκδήλωση και με συνθήματα αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της Βουλής, χωρίς να πραγματοποιηθούν άλλα έκτροπα.Στη συνέχεια αποχώρησαν, αλλά μέσω γνωστής σελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου κάλεσαν κι άλλα άτομα για ενίσχυσή της παρέμβασης, ώστε να ματαιωθεί πλήρως η πολιτική εκδήλωση που, σημειωτέον,διοργανώνεται από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, οι αντιεξουσιαστές διαμαρτυρήθηκαν για την «αστυνομική εισβολή και εκκένωση της κατάληψης Τερμίτα στον Βόλο».

Στην ανάρτηση τους ανέφεραν ότι «οι ιδιαίτερες ευαισθησίες (;!) της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα κινήματα και στα ανθρώπινα δικαιώματα (sic), το θέμα της ομιλίας και η παρουσία του ανώτατου αυτού κυβερνητικού στελέχους κρίθηκαν ικανός συνδυασμός για να αποφασίσουμε τον αποκλεισμό της εισόδου με σκοπό τη ματαίωση της εκδήλωσης».

«Όπως οι κρατικές δυνάμεις εισβάλλουν στα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα έτσι κι ο κόσμος του ακηδεμόνευτου αγώνα πηγαίνει σε κομματικά, κυβερνητικά και κρατικά εδάφη σε μια στοιχειώδη συλλογική απάντηση στην καταστολή» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αντιεξουσιαστές.

Δείτε το βίντεο από τον τ/σ ΣΚΑΪ: