Θοδωρής Μιχόπουλος: Πότε θα γίνει η κηδεία του; - Η επιθυμία της οικογένειας

 
Θοδωρής Μιχόπουλος: Πότε θα γίνει η κηδεία του; - Η επιθυμία της οικογένειας

Ενημερώθηκε: 14/01/18 - 16:14

Από τη ζωή «έφυγε» ο δημοσιογράφος, Θοδωρής Μιχόπουλος, ο οποίος πέθανε από ανακοπή καρδιάς το βράδυ του Σαββάτου, ένα ακόμα... χτύπημα για την ελληνική δημοσιογραφία που θρηνεί.

ΕΡΤ

Ήταν στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου. Εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την .

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος

«Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος στη μακρά και διακριτή πορεία του στη δημοσιογραφία υπήρξε μαχητικός και κυρίως συνεπής στις ιδέες του για τις οποίες αγωνίστηκε μέχρι τέλους. Στην οικογένειά του και στο κόμμα του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας», δημοσιεύει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η κηδεία θα γίνει αύριο (15/1) στις 16.00 από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Παράκληση της οικογένειάς του, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στη Διεθνή Αμνηστία (ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ - GR2601101510000015148030784 - ONOMA ΔIKAIOYXOY «ΔIEΘNHΣ AMNHΣTIA EΛΛHNIKO TMHMA»).