Μανούλα για πρώτη φορά και δεν κρύβει το άγχος της! (ΦΩΤΟ)

 
Μανούλα για πρώτη φορά και δεν κρύβει το άγχος της! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 31/01/18 - 10:11

Μανούλα θα γίνει για πρώτη φορά η ευρέως αναγνωρισμένη blogger, σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας ενώ δεν κρύβει το άγχος της για το χαρμόσυνο γεγονός.

Instagram

Ο λόγος για την Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni). Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο , ενημερώνει τους εκατομμύρια θαυμαστές της για τα νέα της σχέδια.

Anne: Ερωτευμένος ο πρωταγωνιστής - Ποια του έχει «κλέψει» την καρδιά; (ΦΩΤΟ)

«Ανυπομονώ για εκείνες τις στιγμές που θα ζήσω στο Los Angeles στο σπίτι μου με τον Fedez. Και αφού αρκετοί από εσάς με ρωτάτε, ορίστε μερικές απαντήσεις. Ο Fede, η Matilda και εγώ φεύγουμε αυτή την Πέμπτη και σχεδιάζουμε να μείνουμε στο Los Angeles για τους επόμενους 3 μήνες (2 μήνες πριν γεννήσω τον Leo και έναν μήνα εκεί μαζί του)».

Και συνέχισε: «Υποτίθεται ότι θα έρθει στον κόσμο στις 7 Απριλίου και εμείς απλά ζούμε για εκείνη τη μέρα. Η μαμά μου, οι αδερφές μου και οι γονείς του Fede θα έρθουν τον Μάρτιο στο Los Angeles για να είναι κοντά μας. Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι αλλά επίσης και νευρικοί για όλες αυτές τις αλλαγές. Σταυρώστε τα δάχτυλά σας για εμένα!».

H αλλαγή στην Kim Kardashian που... διχάζει! (ΦΩΤΟ)

Η Κιάρα αρραβωνιάστηκε τον Ιταλό ράπερ και παραγωγό, Federico Lucia, γνωστό ως Fedez, τον Μάιο του 2017, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας κάνοντάς της πρόταση γάμου σε ζωντανή μετάδοση.