Ληστεία στην Κηφισιά: Νέα έκκληση της οικογένειας του Αλέξανδρου Σταματιάδη

 
Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης-Η έκκληση της οικογένειας του (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 04/04/18 - 19:57

Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος βρίσκεται στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς», μετά τη φονική επίθεση που δέχθηκε από δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο 52χρονος νοσηλεύεται, διασωληνωμένος και σε βαριά καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς Αθηνών, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σταθεροποιήσουν,ενώ οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι πλέον ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευκολία στη θεραπευτική αγωγή και κάθε 24ωρο που περνάει είναι ένα μεγάλο βήμα.

Την ίδια στιγμή ο γιος του, Αχιλλέας Σταματιάδης, ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,ανακοίνωση – έκκληση εκ μέρους της οικογένειας για την προσφορά αιμοπεταλίων.

«Ευχαριστούμε πολύ για την τόσο συγκινητική προσέλευση και προσφορά σε αίμα για τον Αλέξανδρο. Αυτή την ώρα ο Αλέξανδρος χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια.

Παρακαλούμε και πάλι κυρίως άνδρες που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις να προσέλθουν άμεσα στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου “Γεννηματάς”, λεωφόρος Μεσογείων 154, 11527, Αθήνα, κτίριο 8, ώρες 8:00-18:00.

Είναι σημαντικό να κινητοποιηθούμε όλοι άμεσα για να έρθουν οι εθελοντές για έλεγχο σήμερα Μ. Τετάρτη μέχρι τις 18:00 ή την Μ. Πέμπτη το πρωί ώστε να καταφέρουμε να δώσουμε μια πρώτη δόση αιμοπεταλίων στον Αλέξανδρο τη Μ. Παρασκευή».

"