Απόπειρα βιασμού Γκύζη: Σοκάρει η περιγραφή της οδοντιάτρου

 
Απόπειρα βιασμού Γκύζη: Αντιστάθηκα με δύναμη από τα βάθη της ψυχής μου, λέει η οδοντίατρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: Googlemaps

Ενημερώθηκε: 12/04/18 - 17:47

Γκύζη: Σοκάρει η περιγραφή της οδοντιάτρου που αποπειράθηκε να την βιάσει άγνωστος έξω από την δουλειά της, μόλις δύο χιλιόμετρα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού στου Γκύζη δίπλα από το ΤΥΠΕΤ.

Η γυναίκα έφυγε μετά τη δουλειά της για πάει στο σπίτι της όταν μόλις λίγα μέτρα παρακάτω, σε ένα μικρό αλσύλλιο διαγώνια από το ΤΥΠΕΤ και κοντά στο Πεδίο του Άρεως δέχτηκε την επίθεση νεαρού άνδρα που την πέταξε στο έδαφος και την ακινητοποίησε υπό την απειλή μαχαιριού. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο άνδρας της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει.

Όταν εκείνη αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι. Τελικά η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει ενώ εκείνος διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του. Μετά την επίθεση, η νεαρή οδοντίατρος επέστρεψε αμέσως στο νοσοκομείο που εργαζόταν για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες και, αμέσως μετά, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

«Αντιστάθηκα με δύναμη από τα βάθη της ψυχής μου και κατόρθωσα να τον απομακρύνω από πάνω μου»

Ο ψυχιατρός Δημήτρης Σούρας, ο οποίος έχει αναλάβει την κατάσταση της υγείας της 25χρονης που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση με μαχαίρι στο Πεδίον του Άρεως, ανέφερε στο protothema.gr:

«Μίλησα μαζί της μισή ώρα και μου εξομολογήθηκε η κοπέλα με κάθε λεπτομέρεια, όλα όσα πέρασε. Πρόκειται καθαρά για απόπειρα βιασμού κι όχι ότι πήγαν να την ληστέψουν. Είναι καθαρά απόπειρα βιασμού, το ξαναλέω. Η κοπέλα προσπάθησε να τον αποκρούσει και να τον πετάξει κάτω , οπότε γλίτωσε μέσα από τα χέρια του. Είναι μια κοπέλα σοκαρισμένη και φοβισμένη η οποία ξαφνικά σε μια πολυσύχναστη περιοχή δέχτηκε μια επίθεση από κάποιον ο οποίος ήθελε να την βιάσει και μάλιστα υπό την απειλή μαχαιριού».

Γκύζη: Επίθεση με μαχαίρι και απόπειρα βιασμού κοντά στη ΓΑΔΑ!

Λίγο πριν ο αδερφός της άτυχης 25χρονης οδοντιάτρου δήλωσε αναστατωμένος στο protothema.gr:

«Σχολώντας η αδερφή μου πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της και της επιτέθηκε ένας με μαχαίρι, της έκλεισε το στόμα και την πήγε μέσα στο δασάκι. Η αδερφή μου αντέδρασε, αμύνθηκε, τον κλώτσησε. Αυτός έπεσε κάτω και σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας. Η αδερφή μου επέστρεψε στη δουλειά της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σάλος! Υπόθεση βιασμού ηλικιωμένης από 17χρονο!