Super League: Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο!

 
Super League: Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο!

Ενημερώθηκε: 15/04/18 - 21:34

Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Πλατανιά με σκορ 1-0, πραματοποιώντας ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ένωση ήταν αρκετά δραστήρια στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι Χανιώτες στάθηκαν άψογα στο αμυντικό κομμάτι και δεν έδωσαν δικαιώματα. Το άγχος έφυγε στο 39ο λεπτό όταν ο Λάζαρος με κοντινή προβολή ύστερα από ασίστ του Αραούχο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα το ματς ουσιαστικά... έσβησε. Ο Πλατανιάς ήθελε αλλά... δεν μπορούσε επιθετικά, ενώ οι κιτρινόμαυροι δεν απείλησαν ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και χρειάστηκε να περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα για να πανηγυρίσουν το τρίποντο.

Έτσι, η ΑΕΚ έφτασε τους 63 βαθμούς ενώ απομένουν ακόμη τρεις στροφές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αν δεν αλλάξει κάτι με την ποινή του ΠΑΟΚ από την έφεση, η Ένωση χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάγιτς, Νιλί, Ουές, Ντικαμονά, Σκαρντοβέλι, Πατράλης, Μάλσα, Στανισάβλιεβιτς, Παπανικολάου (81’ Σινγκ), Ενσικουλού, Κασάλιτσα (75’ Ουντότζι)

Στον πάγκο: Κασωτάκης, Φουφλιά, Ζίκο, Ντουάλα, Αγγελόπουλος

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μασούντ (68’ Αϊντάρεβιτς), Λάζαρος (56’ Γκάλο), Μπακασέτας (90' Χουλτ), Αραούχο

Στον πάγκο: Μπάρκας, Μοράν, Τζανετόπουλος, Γιακουμάκης