Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (10/05)

 
Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (10/05)

Ενημερώθηκε: 10/05/18 - 11:10

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο reality θα δούμε το Συμβούλιο του νησιού από το οποίο θα ανακοινωθεί ποιος παίκτης των Διασήμων αποχωρεί.

Διασήμων

Σώζων Παλαίστρος Χάρος

Νάσο Παπαργυρόπουλο

Μιχάλη Μουρούτσο

Μετά το χθεσινό αγώνισμα και την νέα ήττα των , οι «κόκκινοι» οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού όπου έγινε η ψηφοφορία και με πέντε ψήφους πρώτος υποψήφιος προέκυψε ο. Εν συνεχεία ηΚατερίνα Δαλάκα και η Έυη Σαλταφερίδου που είχαν τις ατομικές ασυλίες έδωσα δυο ακόμη άνδρες ως υποψήφιους τους και . Η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού διήρκησε 60 λεπτά.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποιος θα φύγει σήμερα.

Για να είμαστε ξεκάθαροι δεν υπάρχει ακόμη σίγουρη διαρροή (spoiler) για τον παίκτη που αποχωρεί. Υπάρχουν όμως κάποιες πληροφορίες στο διαδίκτυο που μπορεί να χαρακτηριστούν ως πρόωρες διαρροές (spoiler) και αναφέρουν ότι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος από την αρχή ξεχώρισε παίρνοντας τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Άρα η αποχώρηση θα παιχτεί ανάμεσα στον Σώζωνκαι στον Μιχάλη Μουρούτσο. Φαίνεται ο Σώζων να έχει πάρει λίγες περισσότερες θετικές ψήφους από τον συμπαίκτη του και να είναι αυτός που παραμένει, αλλά δεν είναι σίγουρο και υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει ανατροπή. Κάντε λίγο υπομονή και θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση. Οι διαρροές (spoiler) δεν προέρχονται από καλά πληροφορημένες πηγές αλλά από φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην επιβεβαιωθούν.