Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (24/05) το έπαθλο

 
Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (24/05) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 24/05/18 - 12:17

Survivor: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Διάσημοι

Μαχητές

καιθα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το έπαθλο που πιθανότατα θα είναι φαγητό.

αγώνισμα της ασυλίας

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οι Διάσημοι μετά την χθεσινή νίκη έχουν πάρει τα πάνω τους και σήμερα θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να φτιάξουν ένα μικρό σερί μετά την νίκη της Τετάρτης στο . Οι «κόκκινοι» σήμερα θα μπουν με φόρα, αφού η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη μετά την εύκολη νίκη της ασυλίας με σκορ 10-5.

Νάσο Παπαργυρόπουλο

Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη

Ντάρια Τουρόβνικ

Πάνο Θεοδώρου

Οι Μαχητές από την άλλη μετά την ήττα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν. Βέβαια η ψυχολογία τους δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο, καθώς σίγουρα θα έχουν το μυαλό τους στο συμβούλιο του νησιού που θα ανακοινωθεί ποιος εκ τους , και θα αποχωρήσει. Σήμερα βέβαια θέλουν τη νίκη όσο τίποτα άλλο για να πάρουν τη ρεβάνς από τη χθεσινή ήττα. Ένας ακόμη λόγος που το σημερινό αγώνισμα αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι τα όσα έγιναν ανάμεσα στους Διάσημους και τον .

Διάσημοι

Πιο συγκεκριμένα ο Πάνος Θεοδώρου πανηγύρισε μπροστά στον πάγκο των διασήμων κάτι που έφερε και την έντονη αντίδρασή τους. Το συγκεκριμένο περιστατικό σχολιάστηκε με καυστικό τρόπο τόσο από την Κατερίνα Δαλάκα, όσο και από την Μελίνα Μεταξά.Βέβαια ο Πάνος Θεοδώρου είπε ότι οιφώναζαν δίπλα του την ώρα που αγωνιζόταν και αυτός ένιωθε σαν να τον χλευάζουν.

Ποιος λοιπόν θα κερδίσει σήμερα; Υπομονή μέχρι το βράδυ!

Για κάθεδιαρροή (spoiler) σχετικά με την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα θα σας ενημερώσουμε άμεσα.