Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει απόψε (29/5) την επικοινωνία και ποια... η έκπληξη;

 
Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει απόψε (29/5) την επικοινωνία και ποια... η έκπληξη;

Ενημερώθηκε: 29/05/18 - 21:18

Survivor spoiler: Στο στίβο μάχης για το έπαθλο της επικοινωνίας ρίχνονται απόψε Διάσημοι και Μαχητές με στόχο τη νίκη για να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα με... μία μικρή αλλαγή!

Οι Μαχητές έχουν κάνει ένα καλό σερί και θέλουν να το συνεχίσουν, ώστε να μπουν στην τελική ευθεία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Από την άλλη, οι Διάσημοι θα επιδιώξουν με τις φωνές τους να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα!

Πάμε, όμως, στο κρίσιμο ερώτημα. Ποιος κερδίζει;

Αυτοί που θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να βγούνε για φαγητό με τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι οι Διάσημοι, οι οποίοι θα επανέλθουν στις νίκες και σχετικά εύκολα, μάλιστα, αφού θα επικρατήσουν 10-6. Έτσι, θα ιδωθούν άλλοι με την οικογένειά τους και άλλοι με τους συντρόφους τους!

Ποια είναι η ανατροπή, όμως; Αυτή έγκειται στο ότι και οι Μαχητές θα συνομιλήσουν για λίγο με τους δικούς τους, αλλά δε θα έχουν την ευκαιρία να βγουν μαζί τους.

Υπενθυμίζεται πως τα παραπάνω είναι διαρροές που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην επιβεβαιωθούν για κάτι που θα σας ενημερώσουμε άμεσα!