Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (30/5) την ασυλία

 
Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (30/5) την ασυλία-Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ενημερώθηκε: 30/05/18 - 09:51

Survivor spoiler: Σήμερα (30/5) στο reality επιβίωσης είναι μια καθοριστική μέρα καθώς θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας.

Διάσημοι 

 Μαχητές

 Άγιο Δομίνικο

αγώνα ασυλίας 

και θα παίξουν σε έναν απαιτητικό στίβο και στόχος είναι να μην βρεθούν στο συμβούλιο του Νησιού ώστε να στείλουν προς αποχώρηση παίκτες από την δική τους ομάδα, κι ενώ οι δύο ομάδες έχουν γλυκαθεί, αφενός γιατί οι μεν κέρδισαν το έπαθλο της Τρίτης (29/5), αφετέρου δε γιατί και η άλλη ομάδα συναντήθηκε με τους δικούς της ανθρώπους που ταξίδεψαν στον και πέρασαν ονειρικά για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να πάνε πανέτοιμοι στον κρισιμότατο της Τετάρτης (30/5).

 Εύη Σαλταφερίδου

Ροδάνθη

Κατά τ άλλα οι κόντρες συνεχίζονται, αφού η καρφώνει την λίγο πριν το αγώνισμα, λέγοντας πως θα ήταν άδικο να φύγει κάποιος άλλος, ενώ πρέπει να φύγει η συγκεκριμένη σε περίπτωση που χάσουν οι Μαχητές την ασυλία...

Πάμε όμως να δούμε τις πρώτες πρωινές διαρροές (spoiler) που μάζεψε το Thepressroom.gr για το ποιος θα κερδίσει σήμερα (30/5) την ασυλία στο Survivor, αλλά και τους υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες.

Οι πρώτες διαρροές (spoiler) λοιπόν δείχνουν ότι οι....

"

...Διάσημοι κερδίζουν την ασυλία, ενώ τουλάχιστον Ροδάνθη και Νάσος είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με το Ηλία Γκότση να κερδίζει την ατομική ασυλία.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας δώσουμε νέες, πιο ενημερωμένες διαρροές (spoiler).