Συνεχίζεται το θρίλερ στην Άμφισσα: Παραμένει άφαντος ο φερόμενος ως δολοφόνος της 13χρονος

 
Συνεχίζεται το θρίλερ στην Άμφισσα: Παραμένει άφαντος ο φερόμενος ως δολοφόνος της 13χρονος

Ενημερώθηκε: 09/06/18 - 12:04

Μπορεί οι αντιδράσεις από την πλευρά των Ρομά να έχουν κοπάσει τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, η υπόθεση της δολοφονίας της 13χρονης Γιαννούλας φαίνεται πως έχει ακόμα πολύ δρόμο, αφού ο βασικός ύποπτος ακόμα είναι άφαντος!

Ο λόγος για τον 34χρονο κρεοπώλη, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την ανήλικη μέσα σε καταυλισμό Ρομά προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Ο φερόμενος ως δολοφόνος εξακολουθεί και αναζητείται, καθώς μετά το φονικό εγκατάλειψε την πόλη και οπλισμένος φέρεται να κατέφυγε στον ορεινό όγκο της Γκιώνας για να αποφύγει τη σύλληψη αλλά και την οργή των συγγενών του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Οργή, οδύνη και αγανάκτηση στους Ρομά για το φόνο της 13χρονης - Έκλεισαν το δρόμο της Λαμίας - Άμφισσας

Διαβάστε ακόμα:

Στον Κορυδαλλό 40χρονος εργάτης

Την ίδια στιγμή στον Κορυδαλλό βρίσκεται για απλή συνεργεία ένας 40χρονος Αλβανός, καθώς ήταν μαζί με το δράστη την ώρα της δολοφονίας της 13χρονης, χωρίς όμως να έχει συμμετοχή στους πυροβολισμούς.

Ο 40χρονος χθες αργά το απόγευμα, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Παρ' όλα αυτά, επιθυμία των συγγενών της 13χρονης Ρομά, παραμένει να βρεθεί ο 34χρονος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για το έγκλημα.