Ολυμπιακός: Απόσταση με τους "Παπ"

 
Ολυμπιακός: Απόσταση με τους "Παπ"

Ενημερώθηκε: 04/07/18 - 14:51

Στον Ολυμπιακό, μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Βασίλη Σπανούλη, έβαλα ως προτεραιότητα, τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων, των Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Για τους δύο παίκτες, τις κουβέντες με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδελφούς Αγγελόπουλους και τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια, κάνουν οι δύο εκπρόσωποί τους και όχι οι ίδιοι οι παίκτες.

Την αρχή, έκανε ο ατζέντης του 28χρονου φόργουορντ, Γιώργος Σφαιρόπουλος. Μετά την πρώτη διαπραγμάτευση δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό και έτσι για την ώρα το μέλλον του Παπανικολάου στον Πειραιά είναι επισφαλές. Του προτάθηκε συμβόλαιο για για 2+1 χρόνια που αγγίζει συνολικά τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ.

Άκαρπο, ήταν και το ραντεβού με την πλευρά του Ιωάννη Παπαπέτρου, καθώς προέκυψε απόσταση στο οικονομικό ανάμεσα σε αυτά που δίνουν οι "ερυθρόλευκοι" και σε αυτά που ζητά ο Έλληνας φόργουορντ (χωρίς να υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες).

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει νέο ραντεβού των ιδιοκτητών της ΚΑΕ με τον Παπαπέτρου, αυτοπροσώπως, με στόχο να γεφυρωθεί το «χάσμα» και οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία στο λιμάνι.