Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ενημερώθηκε: 21/08/18 - 00:01

H Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να καταλάβετε, τις ανάγκες αγαπημένων σας ατόμων που έχετε αδικήσει το τελευταίο διάστημα. Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπέροχη μέρα για να τακτοποιήσετε πολλά θέματα που εκκρεμούν. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σας δίνει την θετική της ενέργεια, βάζοντας βάσεις σε κάτι που θέλετε πάρα πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες επιθυμίες διαμορφώνονται μέσα σας, στρέφεστε προς μία νέα κατεύθυνση που θα σας ευνοήσει υλικά αλλά και πνευματικά. Καλή μέρα για αγορές και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή ή μία συνεργασία, σας απασχολεί έντονα και πολύ πιθανόν να βάλετε μία νέα βάση. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, φροντίζει για την σοβαρότητα των συναισθημάτων σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα πρέπει να βάλετε μία νέα βάση σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Για να κερδίσετε, θα πρέπει να είστε ήρεμοι και διαλλακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα απολαύσετε τους κόπους αρκετών ημερών και θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σας δίνει σταθερότητα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε κάποια οικογενειακά θέματα, που δεν τα έχετε χειριστεί με τον πιο σωστό τρόπο. Καλείστε να διορθώσετε την παρορμητική συμπεριφορά και να γλυκάνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ ιδιαίτερη μέρα, για να επικοινωνήσετε, να διεκδικήσετε και να θέσετε τους όρους σας σε μία νέα συνεργασία. Πολύ πιθανόν να κάνετε ένα σημαντικό ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και σίγουρα θα βάλετε μία σειρά σε κάποιες πιεστικές καταστάσεις. Τα πρακτικά θέματα θέλουν καλούς χειρισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση μιας ασφαλούς αλλαγής. Η προσωπική σας ζωή ξαναγεννιέται και αφήνετε το παρελθόν πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε σήμερα κάποιες ευκαιρίες, που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Κάνετε αυτό που επιθυμείτε, αφήστε στην άκρη τις γνώμες των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν να σας [διδάξουν] σημαντικά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι θα κερδίσετε αρκετά αν αφήσετε να μπουν στην ζωή σας.