Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 12/09/18 - 23:59

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σήμερα την κοινωνικότητα σας και ίσως να περάσετε πιο εύκολα κάποιες συναισθηματικές εντάσεις. Θα έχετε μεγάλο όφελος από συζητήσεις που θα κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάτι αυτές τις μέρες δεν σας πάει καλά και είναι αλήθεια ότι η [εστία] των προβλημάτων δεν είναι μόνο μία. Δείτε τα πράγματα από απόσταση και μην πάρετε καμία απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε κάποια επαγγελματικά θέματα που δεν μπορείτε ακόμη να διαχειριστείτε καλά, λόγο κάποιων καταστάσεων από το παρελθόν. Προσοχή σε οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία μικρή απογοήτευση από το πρωί, θα σας κάνει να χαλάσετε το υπόλοιπο πρόγραμμα για σήμερα. Αφήστε τα κακώς κείμενα και εστιάστε την προσοχή σας, σε μελλοντικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Ένα θέμα σας δεν θα μπορέσετε σήμερα να το στηρίξετε όπως θα θέλατε. Κάποιοι θα σας παραπλανήσουν και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία και σήμερα θα είναι σημαντική και απρόβλεπτη. Άτομα που είχαν απομακρυνθεί από σας, για διάφορους λόγους, σήμερα θα βρουν τον τρόπο να σας πλησιάσουν.

ΖΥΓΟΣ: Ο σημερινός αυθορμητισμός σας, ίσως να σας στοιχίσει τις κακές σχέσεις που θα δημιουργηθούν με τους άλλους. Το οικογενειακό περιβάλλον δεν θα δεχτεί απόλυτα τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς. Μπορεί να μην βάλετε την σειρά που θα θέλατε σε πράγματα που τα θεωρείτε ζωτικής σημασίας, αλλά θα υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Άλλη μία μέρα, που θα σας κυριεύουν οι σκέψεις και τα ερωτηματικά σε προσωπικό επίπεδο. Ένα πρόβλημα υγείας, θα σας ανατρέψει το επαγγελματικό σας πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες νέες πληροφορίες θα φανούν πολύ χρήσιμες για την προσωπική σας ζωή. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά σας, θα περάσουν μία περίοδο έντονου στρες και θέλουν την βοήθεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα έχουν σήμερα την τιμητική τους. Ανατροπές και αλλαγές, θα βρίσκονται πολύ κοντά σε θέματα που σας αφορούν άμεσα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διαίσθηση σας θα είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. Μην κάνετε συζητήσεις με άτομα που σας θεωρούν [λίγους], το σίγουρο είναι ότι θα εκνευριστείτε.