League Cup: "Διπλό" πρόκρισης για Τσέλσι στο Άνφιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
League Cup: "Διπλό" πρόκρισης για Τσέλσι στο Άνφιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 27/09/18 - 00:13

H Τσέλσι έσπασε το αήττητο της Λίβερπουλ (που είχε μόνο νίκες ως τώρα στη φετινή σεζόν)και μέσα στο «Άνφιλντ» με μια σπουδαία ανατροπή (2-1) πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση, στην επόμενη φάση του League Cup.

H Λίβερπουλ ήταν αυτή που μπήκε μπροστά στο σκορ στο 59’, μετά από ένα λάθος στην άμυνα της Τσέλσι, ο Κεϊτά επωφελήθηκε και σούταρε με δύναμη, ο Καμπαγιέρο απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε στον Στάριτζ που με υπέροχο γυριστό σουτ έκανε το 1-0.

Τελικά, μετά από πίεση οι Λονδρέζοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 79’. Ο Αζάρ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μπάρκλεϊ πήρε την κεφαλιά, με τον Μινιολέ να μην αποκρούει σωστά και τον Έμερσον να σκοράρει από κοντά με ευκολία.

Στο 85', η Τσέλσι "πάγωσε" μια και καλή το "Άνφιλντ". Ο Αζάρ έκανε φανταστική ατομική προσπάθεια, πέρασε με υπέροχα από δύο αμυντικούς της Λίβερπουλ και με μια «βολίδα» από πλάγια θέση έδωσε στην Τσέλσι το προβάδισμα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την Τσέλσι να παίρνει μια μεγάλη πρόκριση και το νηκιφόρο σερί της Λίβερπουλ να λαμβάνει τέλος.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Μινιολέ – Μορένο, Μάτιπ, Λόβρεν, Κλάιν – Κεϊτά, Μίλνερ (60’ Χέντερσον), Φαμπίνιο (87' Σαλάχ)– Μανέ (71’ Φιρμίνο), Σακίρι, Στάριτζ

Τσέλσι: Καμπαγιέρο – Έμερσον, Κέιχιλ, Κρίστενσεν (78’ Νταβίντ Λουίζ), Αθπιλικουέτα – Φάμπρεγας, Κόβασιτς (64’ Καντέ), Μπάρκλεϊ – Γουίλιαν (56’ Αζάρ), Μόουζες, Μοράτα