Εξελίξεις με την καταδίωξη των τσαντάκηδων: Ποιον φέρονται να παρακολουθούσαν

 
Προβληματισμός στην αστυνομία με την υπόθεση της άγριας καταδίωξης τσαντάκηδων στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Ενημερώθηκε: 24/10/18 - 22:17

Προβληματισμός με την υπόθεση της άγριας καταδίωξης τσαντάκηδων στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και τα ευρύτερα Βόρεια Προάστια.

Οι δράστες μετά από δύο ώρες καταδίωξης, συνελήφθησαν, ωστόσο έχει σημάνει συναγερμός καθώς σύμφωνα με τις περιγραφές, ενδέχεται να παρακολουθούσαν στα τέλη του καλοκαιριού έναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα της χώρας.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι η ίδια η συνοδεία του παράγοντα είχε εντοπίσει τα άτομα πάνω σε μία μηχανή Aprilia, και η περιγραφή ταιριάζει με των συλληφθέντων.

Τότε στις έρευνες είχε εμπλακεί και η αντιτρομοκρατική, χωρίς ωστόσο να βρει κάτι. Με τις τελευταίες εξελίξεις όμως, ανοίγει ξανά.

Το χρονικό της καταδίωξης

Η καταδίωξη της ύποπτης μοτοσικλέτας ξεκίνησε περίπου στις 16.20 από τον Αγιο Στεφανο,στη συνέχεια στην ε.ο. Αθηνών-Λαμίας,στην Εκάλη, μέχρι και τη Νέα Ερυθραία όπου εγκλωβίστηκε και συνελήφθησαν οι δύο άνδρες που επέβαιναν στην μοτοσικλέτα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ήδη τα άτομα φέρονται ύποπτα για 20 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών από πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων κυρίως στα Βόρεια Προάστια.