Δεν ξεκίνησε καλά η Black Friday: Μουδιασμένη η κίνηση

 
Κάτω του αναμενόμενου η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα για την Black Friday (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 23/11/18 - 12:50

Κάθε άλλο παρά αναμενόμενη χαρακτηρίζεται η πρεμιέρα της Black Friday.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα εμπορικά καταστήματα της Ερμού δεν υπήρξαν οι ουρές που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια κάτι που δείχνει πολλά, αφού σε πρώτη φάση εκτιμάται ότι υπήρξε δυσπιστία του αγοραστικού κοινού στην καμπάνια και αφετέρου, εκπτώσεις υπήρχαν και την περασμένη εβδομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι περίφημες εκπτώσεις, σε ελάχιστες περιπτώσεις έπεσαν κάτω από το 40%.

Το ethnos.gr μίλησε το μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και της ΕΣΕΕ, κ. Μάκης Σαββίδης, ο οποίος τόνισε ότι η κίνηση είναι αυξημένη σε σύγκριση με τις προηγούμενες Black Fridays χωρίς τις ουρές πού είδαμε τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της διασποράς των καταναλωτών.

"

"Οι καταναλωτές σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές επισκέπτονται και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η κίνηση είναι αυξημένη σε όλα τα καταστήματα και οι τιμές είναι χαμηλές. Οι ουρές που είδαμε παλαιότερα στα μεγάλα καταστήματα δεν υπάρχουν φέτος καθώς το αγοραστικό κοινό έχει 'απλώσει' σε όλη την αγορά, τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις", εξηγεί ο κ. Σαββίδης ο οποίος καλεί τον κόσμο να κατέβει στην Ερμού και να επωφεληθεί από τις χαμηλές τιμές της Black Friday.