Open tv: Γκρίνια και κόψιμο εκπομπών

 
Στο Open tv είναι δύσκολα τα πράγματα

Ενημερώθηκε: 25/11/18 - 19:15

Στο Open tv είναι δύσκολα τα πράγματα και το γράφουμε εδώ και καιρό, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει τελεσίγραφο μέχρι τα Χριστούγεννα.

ισχυρό αφεντικό του Open

Ήδη πολλά στελέχη τρέμουν και κάποιοι συναντώνται ήδη με άλλους σταθμούς για να .."καβατζωθούν" σε περίπτωση που το τους κουνήσει το...μαντίλι

Προς το παρόν σύμφωνα με το blog του Γρηγόρη Μελά επικρατεί ηρεμία γνωρίζοντας ότι διανύουν την “περίοδο χάριτος” που έχει δοθεί για να διαπιστωθεί αν τελικά υπάρξει άνοδος στο κανάλι, όπως έχουν υποσχεθεί.

Έτσι επανεξετάζονται ορισμένα από τα προγράμματα και διόλου απίθανο δεν είναι να δούμε κόψιμο εκπομπών το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Έτσι, εκτός από το “La Banda", επανεξετάζουν και ορισμένα από αυτά που ήδη “τρέχουν” στον αέρα, αλλά… σέρνονται σε τηλεθέαση.

Στο μικροσκόπιο λοιπόν είναι η “Κουζίνα για δύο” με παρουσιάστρια την Αθηναΐδα Νέγκα με την εκπομπή να έχει περίπου 2% τηλεθέαση.

Προς το παρόν λοιπόν την μετακομίζουν στο πρόγραμμα, ευελπιστώντας μπας και το “Κουζίνα για δύο” κερδίσει κάνα τηλεθεατή παραπάνω και σταματήσει να είναι “Κουζίνα για 2%” ώστε να μην… κλείσουν την “Κουζίνα” τους με το κλείσιμο του χρόνου.

Βέβαια στο “ψαλίδι” των περικοπών ετοιμάζεται να μπει – τουλάχιστον – ένα ακόμα πρόγραμμα-ριάλιτι του OPEN αν η τηλεθέαση που σημειώνει συνεχίσει να κυμαίνεται σε “πολική” θερμοκρασία και αυτό θα γίνει με… συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να… ρωτήσουν κανέναν.