Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 26/11/18 - 00:02

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον τυχερό πλανήτη Δία, βάζοντας την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων σε πρώτο πλάνο. Βέβαια η Σελήνη από Το ζώδιο του Καρκίνου, θα προκαλέσει διφορούμενες συναισθηματικές δονήσεις, κάτι που πρέπει να προσέξουν οι γεννημένοι 10/1, 9/4, 12/7 και 13/10.

ΚΡΙΟΣ: Μία πολύ θετική μέρα για σας, αν πραγματικά βρείτε τον σωστό τρόπο δράσης. Και με αυτό εννοώ ότι οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να εστιάσετε την ενέργεια σας, εκεί που προμηνύεται η θετική εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν και τα πράγματα γύρω σας έχουν αρχίσει και γίνονται καλύτερα, εσείς επιμένετε να καλλιεργείτε σκέψεις που δεν σας κάνουν καλό. Μην κάνετε συζητήσεις που η κατάληξη τους είναι αναμενόμενα αρνητική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία πολύ θετική μέρα, με ευχάριστα γεγονότα να παρουσιάζονται την στιγμή που πραγματικά τα χρειάζεστε να γίνουν. Οι συνεργάτες, ο σύντροφος και τα άλλα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας, έχουν θετική επιρροή στις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα δεν θα λείψουν την πρώτη μέρα της εβδομάδας. Βέβαια επειδή το γενικό κλίμα θα είναι θετικό, δεν αποκλείεται και εσείς να αγνοήσετε εν μέρει κάποιες ατυχείς στιγμές.

ΛΕΩΝ: Μία [φωτεινή] μέρα για σας, που θα σας δώσει, αν όχι τα αποτελέσματα που περιμένατε σε κάποιες καταστάσεις, σίγουρα όμως μία ώθηση για κάτι θετικό στην ζωή σας. Κάποιοι από σας θα έχετε μία ευχάριστη συναισθηματική αλλαγή στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε μία ευχάριστη μέρα από κάθε άποψη και ίσως να δεχτείτε προτάσεις που δεν περιμένατε να γίνουν αυτή την στιγμή. Φροντίστε να έχετε μία καθαρή άποψη για ένα πρόσωπο που θα ζητήσει να μπει στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Αντιφάσεις στην συναισθηματική σας ζωή, θα σας δημιουργήσουν ένα πέπλο ανασφαλειών, που καλό είναι να το αποφύγετε το συντομότερο. Το επικοινωνιακό μέρος αυτού του εικοσιτετράωρου, θα σας δώσει θετικά στοιχεία για ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ήρθε η στιγμή να βάλετε κάποια προσωπικά θέματα σε σειρά. Βεβαίως έχετε πάντα μία μονόπλευρη άποψη για το τι έχει συμβεί, κάτι που δεν σας βοηθήσει να [ξεκολλήσετε] από λάθη του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή θετική επαφή του Ήλιου με τον Δία, στο δικό σας ζώδιο, θα φέρει μία ευχάριστη περίοδο στην καθημερινότητα σας. Οι προσωπικές επιλογές θα έχουν κάποιο θετικό στοιχείο, που θα αποδειχθεί νικητήριο για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εσωτερικά ξεκαθαρίσματα θα γίνουν με τον πιο κατάλληλο τρόπο, βάζοντας σε προτεραιότητα τα ψυχικά τραύματα που δεν μπορείτε να κουβαλήσετε άλλο. Ένα συναισθηματικό γαϊτανάκι θα σας δώσει κάποιο καλό αποτέλεσμα στο τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και τα επαγγελματικά σας σχέδια θα περάσουν μία παροδική κρίση, εσείς σήμερα θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε συναισθηματικά [παιχνίδια], που η μέρα θα σας προσφέρει απλόχερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάτι πολύ θετικό διαφαίνεται στα επαγγελματικά σας και αυτό θα σας γεμίσει με αισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον. Βέβαια τα συναισθηματικά σας και ίσως κάποια φιλικά σας πρόσωπα, θα σας δώσουν μία γερή δόση απογοήτευσης.