Οι δυο επικρατέστεροι για την διεύθυνση των ειδήσεων του ΣΚΑΙ

 
Οι δυο επικρατέστεροι για την διεύθυνση των ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Ενημερώθηκε: 09/01/19 - 11:05

Αναβρασμός επικρατεί στον ΣΚΑΙ μετά την απομάκρυνση του Νίκου Φιλιππίδη από την διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού.

Όπως φαίνεται όλα έγιναν πολύ γρήγορα χωρίς να έχουν γίνει συζητήσεις για τον διάδοχό του με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες να γίνονται πυρετώδεις διεργασίες ώστε να αναπληρωθεί η κρίσιμη θέση.

Νίκο Στραβελάκη

Όπως αναφέρει το bankingnews.gr δυο είναι οι επικρατέστεροι για να αναλάβουν το πόστο. Πρόκειται για τον και τον Βασίλη Παπαδρόσο.

Ο Νίκος Στραβελάκης συνεργάζεται ήδη με τον όμιλο ΣΚΑΙ αφού προετοιμάζει το ΣΚΑΙ 24 που αποτελεί ένα φιλόδοξο εγχείρημα για τον Γιάννη Αλαφούζο. Μέχρι τώρα η ιδιοκτησία του σταθμού είναι πλήρως ικανοποιημένη από τον τρόπο που εργάζεται το άλλοτε στέλεχος του Mega και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι αυτός που θα πάρει την «ορφανή» έως τώρα θέση της διεύθυνσης των ειδήσεων.

Βέβαια κάτι τέτοιο επηρεάζει άμεσα τα σχέδια για τον ΣΚΑΙ24 που παρά τις προετοιμασίες αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν είναι άλλο από την εξασφάλιση της συχνότητας που θα λειτουργήσει ο σταθμός.

Αν επιλεγεί λοιπόν ο Νίκος Στραβελάκης γίνεται εύκολα κατανοητό ότι τα σχέδια για το νέο ενημερωτικό κανάλι του ομίλου ΣΚΑΙ αλλάζουν. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του bankinnews κρούση έγινε και στον Βασίλη Παπαδρόσο προκειμένου να είναι αυτός που θα αναλάβει το πόστο της διεύθυνσης. Μετά από μια επιτυχημένη θητεία στον Alpha, στο οποίο έχει διατελέσει και Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής, είναι ένα πρόσωπα που θα μπορούσε να αναπληρώσει τον Νίκο Φιλιππίδη.

Για να δούμε τελικά τι θα γίνει!