Τέλος η εβδομαδιαία κυκλοφορία για το «Down Town»

 
Τέλος η εβδομαδιαία κυκλοφορία για το «Down Town

Ενημερώθηκε: 28/01/19 - 13:21

Νέα αλλαγή στην κυκλοφορία του περιοδικού «Down Town» θα ισχύσει από τον επόμενο μήνα.

Είναι η δεύτερη αλλαγή που συντελείται στο περιοδικό αφού πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει την αλλαγή στη μέρα κυκλοφορίας που από Πέμπτη θα κυκλοφορούσε πλέον Τετάρτη. Το περιοδικό «Down Town» γίνεται μηνιαίο από εβδομαδιαίο και επανακυκλοφορεί στα περίπτερα την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Το νέο περιοδικό θα αλλάξει σχήμα με νέες διαστάσεις 24Χ33, νέα μινιμαλιστική σχεδίαση, νέες ιδέες και «νέα θετική ματιά στην πραγματικότητα». Η θεματολογία περιλαμβάνει γαστρονομία, τέχνη, διακόσμηση, μόδα και ομορφιά, βιβλίο, ταξίδια και την «τέχνη της ζωής».

Το περιοδικό «Down Town» ξεκίνησε να κυκλοφορεί τον Νοέμβριου του 1995 από την ΙΜΑΚΟ, εταιρεία του Πέτρου Κωστόπουλου. Από τότε έγινε η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων.

Με ύλη που συνδύαζε τις συνεντεύξεις αλλά και την επικαιρότητα το περιοδικό δεν άργησε να εκτοξευθεί και να κερδίσει μια θέση στη συνείδηση των αναγνωστών.

Από τις σελίδες του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz και όχι μόνο.

Τα οικονομικά προβλήματα της ΙΜΑΚΟ οδήγησαν το περιοδικό σε προσωρινό κλείσιμο. Τα τελευταία τρία χρόνια κυκλοφορεί χωρίς σταματημό και έχει κερδίσει και πάλι μια θέση στην καρδιά των αναγνωστών.

Πηγή: Dailymedia