Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 30/01/19 - 00:21

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή, ενεργοποιεί πνευματικές εργασίες και διευρύνονται οι γνώσεις και τα ταξίδια. Η Σελήνη ενισχύει την σύνοδο αυτή, μέσα από την αισιόδοξη πλευρά κάποιων γεγονότων, που πρέπει βέβαια να υπάρξει μέτρο, για να μην υπερεκτιμηθούν κάποια πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Η δημιουργικότητα σας, θα βρίσκεται σε ένα πιο ξεκάθαρο σημείο και απολαύσετε σήμερα την συντροφιά αγαπημένων σας ατόμων. Μπορεί επίσης να αναζητήσετε την συντροφιά, αγαπημένων σας προσώπων.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικές διεκδικήσεις θα σας κάνουν σήμερα να ανανεωθείτε και να λάμψετε με τις ιδέες σας, μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μπορεί επίσης να βάλετε σε ενέργεια ένα παλιό σας σχέδιο, που θα έχει μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ευνοηθείτε υπερβολικά από άτομα κύρους, ή πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Η προσωπική σας ζωή, θα σας προσφέρει αυτό που πραγματικά θεωρείτε εσείς σημαντικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να προστατέψετε τα συμφέροντα σας και να δείξετε πιο έντονη την παρουσία σας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ένα λάθος που σας στοίχισε κατά το παρελθόν την επαγγελματική σας άνοδο, σήμερα θα υπάρχει τρόπος να το διορθώσετε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα μπορέσετε με ευκολία να θέσετε τους όρους σας, σε μία επαγγελματική συμφωνία, όπως επίσης να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, μέσα από νέα δεδομένα που θα προκόψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορείτε να πετύχετε υψηλούς στόχους, που θα σας κάνουν να απολαύσετε αργότερα τα εύσημα των προσπαθειών σας. Η προσωπική σας ζωή, βρίσκεται στην κατάσταση που εσείς ορίζετε.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία θα αποβεί το καλύτερο ελιξίριο για σας. Φροντίστε να δώσετε λίγο χρώμα στην ζωή σας και να βάλετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα στην καθημερινότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία πολύ καλή ευκαιρία θα σας δοθεί σήμερα, ώστε να απαλλαγείτε από ζοφερές σκέψεις και άτομα που δεν ταιριάζουν στην αισθητική σας. Φροντίστε να μην χάσετε την αισιοδοξία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας, εφόσον συμμετέχει στην σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή. Φροντίστε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικοί θα είναι οι λόγοι, ώστε να αλλάξετε κάποιες επαγγελματικές σας κινήσεις. Επίσης θα έχετε τον χρόνο σήμερα να σκεφτείτε με ηρεμία, την προσωπική σας ζωή και αυτό που θα θέλατε να συμβεί μέσα από τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να συναντά τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε μία ξεκάθαρη άποψη για πάρα πολλά πράγματα. Ευνοείται η προσέγγιση ανθρώπων που είχαν απομακρυνθεί από την ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και το τελευταίο διάστημα δεν σας ταίριαξε ιδιαίτερα, σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε μία σειρά σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και θέματα υγείας που αφορούν εσάς, ή κάποιο δικό σας πρόσωπο.