Έσβησε η φωτιά στον Πειραιά-Έρευνα στους χώρους-Σώθηκε βρέφος (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Έσβησε η φωτιά στον Πειραιά-Έρευνα στους χώρους για τυχόν εντοπισμό θυμάτων-Σώθηκε βρέφος

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

Ενημερώθηκε: 21/07/16 - 00:24

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Έσβησε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Κουντουριώτου 40 στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλοί ένοικοι στους υπερκείμενους ορόφους.

Μάλιστα, η Πυροσβεστική προχώρησε στον απεγκλωβισμό συνολικά 9 ενοίκων της πολυκατοικίας από τους υπερκείμενους ορόφους, εκ των οποίων τέσσερις χρειάστηκε να μεταφερθούν σε Νοσοκομείο για την παροχή Πρώτων Βοηθειών, εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων που υπέστησαν, ανάμεσά τους και ένα βρέφος.

Στο σημείο ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής προχώρησε σε ενδελεχή έρευνα για τυχόν εντοπισμό θυμάτων, κάτι που ευτυχώς δεν προέκυψε. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλους ορόφους, ωστόσο οι υπερκείμενοι όροφοι και τα διαμερίσματα υπέστησαν ζημιές από τους πυκνούς καπνούς.

Στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής που πραγματοποιεί έρευνα τόσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά όσο και τι ήταν αποθηκευμένο μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα και αν κάποιοι το χρησιμοποιούσαν ως κατοικία ή αποθήκη καθώς είχε εξαιρετικά εύφλεκτα υλικά που δυσκόλεψαν τρομέρα τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Πηγή βίντεο: Piraeus press, enikos, eurokinissi,

Σχετικά Θέματα:

Στον απεγκλωβισμό 9 ενοίκων προχώρησαν οι πυροσβέστες στον Πειραιά-Ανάμεσά τους και ένα βρέφος

Σε εξέλιξη φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά-Πιθανόν εγκλωβισμένα άτομα στην πολυκατοικία