«Καταραμένο» Survivor: Πρόβλημα στην τηλεθέαση, νέο πρόβλημα με χορηγούς

 
Το “Survivor Eλλάδα – Τουρκία” δεν τα πάει καλά στην τηλεθέαση, επικρατεί προβληματισμός στον ΣΚΑΙ και δεν είναι μόνο αυτό

Ενημερώθηκε: 08/02/19 - 18:04

Το “Survivor Eλλάδα – Τουρκία” δεν τα πάει καλά στην τηλεθέαση και επικρατεί προβληματισμός στον ΣΚΑΙ.Και δεν είναι μόνο αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tinasmess.gr, υπάρχει μεγάλο θέμα και με τις διαφημίσεις και την εμπορική απήχηση που γνωρίζει το παιχνίδι στο εσωτερικό της Ελλάδας. Πολλές μάλιστα επιχειρήσεις αρνήθηκαν να μπουν χορηγοί σε μια τέτοια αντιπαλότητα ανάμεσα στις δυο χώρες που δεν βιώνουν και την καλύτερη περίοδο στις διπλωματικές τους σχέσεις.

Τι σκέφτονται  
 

Ήδη στην παραγωγή σκέφτονται διάφορους τρόπους για να καταφέρουν να τονώσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αρχικά θα προσπαθήσουν να κάνουν γερές ενέσεις ίντριγκας και ριάλιτι στο παιχνίδι – με τον τρόπο που πολύ καλά ξέρουν. Παράλληλα, περνάνε και στο plan B με τους celebrity παίκτες, που αν και αρχικά είχαν δει και επιλέξει αποφάσισαν να μην το πράξουν.

Ήδη ο παίκτης που θα μπει μέσα στο Σαββατοκύριακο αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Μαργαρίτη δεν θα είναι και τόσο άσημος. Σίγουρα κάπου τον έχουμε ξαναδεί. Πρόκειται για τον Βασίλη Σίμο που έχουμε δει σε EPSILΟN και OPEN.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά πατώνει και το αδελφάκι “Πανόραμα” με τη Μπάγια Αντωνοπούλου...