Κακοκαιρία:Χιονίζει ακατάπαυστα στην Φθιώτιδα, προβλήματα στην Λαμία(photo)

 
Καιρός: Χιονίζει στην Λαμία, προβλήματα προς Δομοκό και Καρπενήσι (photo)

Πηγή Φωτογραφίας: ilamia.gr

Ενημερώθηκε: 12/03/19 - 23:33

Καιρός: Χιονίζει στην βόρεια Λαμία και ήδη υπάρχουν προβλήματα.

Οι θερμοκρασίες πλησιάζουν τους 0 βαθμούς, ενώ μέσα στη νύχτα αναμένεται να το στρώσει και μέσα στην πόλη, καθώς τα χιόνια στον νομό Φθιώτιδας που ξεκίνησαν από νωρίς, κατέβηκαν και σε χαμηλότερο υψόμετρο.

Έντονη χιονόπτωση έχουμε αυτή την ώρα στον δρόμο Λαμίας-Δομοκού, από το 13οχλμ και πάνω, αλλά και προς Καρπενήσι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamianow.gr.

Η κακοκαιρία… express έφτασε και στην Φθιώτιδα και τα συνεργεία της Περιφέρειας βρίσκονται στις επάλξεις. Στις 21.00 το βράδυ νταλίκα δίπλωσε στο “16” με τις αρχές να διακόπτουν προσωρινά την κυκλοφορία για να μην προκύψουν ατυχήματα και υπάρχει ακινητοποίηση και οχημάτων. Μάλιστα δόθηκε απαγορευτικό ώστε καθαριστεί το οδόστρωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λίγο πριν τις 21.00 ξεκίνησε η χιονόπτωση και προς Καρπενήσι από το 56ο χλμ και μετά. Πέντε μηχανήματα ενεργούν στον δρόμο Λαμίας-Δομοκού και άλλα τρία προς Καρπενήσι. Σύμφωνα με τις προβλέψεις η κακοκαιρία θα είναι σύντομη και θα… εκπνεύσει μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία από το ύψος του νοσοκομείου Λαμίας και δεν επιτρέπει σε κανένα όχημα που δεν διαθέτει αλυσίδες να συνεχίσει.

Χιόνι έχουμε και στην Ευρυτανία, στον δρόμο προς Καρπενήσι και μέσα στην Ευρυτανική πρωτεύουσα, ωστόσο το φαινόμενο είναι λιγότερο έντονο.

"