ΣΚΑΪ: Εκτός προγράμματος το Power of Love - Τι συνέβη;

 
ΣΚΑΪ: Εκτός προγράμματος το Power of Love - Τι συνέβη;

Ενημερώθηκε: 20/05/19 - 17:45

Power of Love: Με έκπληξη οι λίγοι -βάσει ποσοστών τηλεθέασης- τηλεθεατές που συντονίστηκαν τη Δευτέρα (20/05) στις 15:00 στην συχνότητα του ΣΚΑΙ και αντί για το «σπίτι της αγάπης» είδαν με έκπληξη τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», του Θάνου Τζήμερο.

Με την προεκλογική περίοδο να μπαίνει στην τελική ευθεία και μόλις έξι ημέρες να μας χωρίζουν από τις κάλπες της 26ης Μαίου, ο σταθμός του Φαλήρου αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά, έως ότου να ολοκληρωθούν οι πολιτικές εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

ΣΚΑΙ

Αντζουν Ιλιτζαλί

Survivor

Game of Thrones

Το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα θα επανέλθει στους δέκτες μόλις ολοκληρωθούν οι Ευρωεκλογές 2019 και οι παράλληλες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν που το ριάλιτι γνωριμιών θα προβληθεί από τον , αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά, όπως άλλωστε και η άλλη παραγωγή του, , που φέτος αναδείχτηκε ως... η μεγαλύτερη τηλεοπτική απογοήτευση της χρονιάς (σ.σ: μετά το φινάλε του ).

Ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα υπό αμφισβήτηση είναι και η συνεργασία του ΣΚΑΙ με τον Τούρκο παραγωγό για τη νέα χρονιά, με τον δεύτερο να δέχεται έντονο «φλερτ» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θέλει να εντάξει τα -αμφιβόλου αισθητικής- προγράμματα στον δικό του σταθμό.