Τζον Σνόου... μαινόμενος: Σε όποιον δεν άρεσε το τέλος του Game of Thrones να πάει να γ@...ει!

 
Τζον Σνόου... μαινόμενος: Σε όποιον δεν άρεσε το τέλος του Game of Thrones να πάει να γ@...ει!

Ενημερώθηκε: 22/05/19 - 18:41

Game of Thrones: Θύελλα διαμαρτυριών έχει ξεσπάσει για τον τρόπο με τον οποίο έριξε αυλαία η επική σειρά του HBO, που... μέχρι την τελευταία σεζόν θεωρούνταν από πολλούς η «σειρά φαινόμενο». Την ίδια ώρα ο πρωταγωνιστής «Τζον Σνόου» κατά κόσμον Κιτ Χάρινγκτον (Kith Harington), επιχείρησε να δικαιολογήσει... τα αδικαιολόγητα.

Να σημειωθεί ότι για το τελευταίο επεισόδιο και συνολικά την 8η σεζόν της δημοφιλούς σειράς που μόνο... επικό φινάλε δεν το λες, έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Με περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές να ζητούν να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν του GoT, με υπογραφές στον ιστότοπο Change.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MEDIA

Σε συνέντευξη του στο «Esquire» ο ηθοποιός είπε: «Πιστεύω πως ανεξάρτητα από όσα πιστεύει ο καθένας για αυτή τη σεζόν – και δεν θέλω να ακουστώ κακός για τους κριτικούς- όμως όποιος ξοδεύει μισή ώρα για να γράψει αρνητικά σχόλια, κατά τη γνώμη μου μπορεί να πάει να γαμ…».

«Ξέρω πόσο πολύ ενδιαφερόταν ο κόσμος για τη σειρά και ξέρω πόση πίεση είχαν οι άνθρωποι που εργάστηκαν για τη σειρά. Ο λόγος είναι πως νοιάζονταν πραγματικά. Ενδιαφέρονταν για τους χαρακτήρες και για την πλοκή και επειδή ήθελαν να μην απογοητεύσουν το κοινό», συμπλήρωσε ο τηλεοπτικός "Τζον Σνόου". Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις κατηγορίες φανς και κριτικών που κάνουν λόγο για άδοξο φινάλε της σειράς από τους δημιουργούς της.

1