Μπαρτσελόνα: Το σχέδιο για το μεγάλο «κόλπο»

 
Μπαρτσελόνα: Το σχέδιο για το μεγάλο «κόλπο»

Ενημερώθηκε: 21/06/19 - 19:59

Μετά από μια σεζόν, η οποία κρίθηκε αποτυχημένη μετά τον απίστευτο αποκλεισμό από την Λίβερπουλ στο Champions League και τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας απέναντι στη Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο.

Γι’ αυτό οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους, έτσι ώστε να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα κατά τη μεταγραφική περίοδο.Οι «μπλαουγκράνα» δουλεύουν πάνω σε μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, που αν ολοκληρωθεί με επιτυχία, αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στην «Μπαρτσα».

νειμαρ

Μιλάμε φυσικά για την επιστροφή του Νεϊμάρ. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ήδη σε επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν με τους «μπλαουγκράνα» να ρίχνουν στο τραπέζι όλα τους τα όπλα.

Όπως αναφέρει η Sport, η Μπαρτσελόνα προσφέρει 100 εκατ. ευρώ και τον Φελίπε Κουτίνιο στην Παρί, ενώ δείχνει διάθεση να συζητήσει και για τους Ιβάν Ράκιτιτς και Σαμουέλ Ουμτιτί. Η υπόθεση φαίνεται πως έχει δρόμο ακόμη, αλλά υπάρχουν κάποιες βάσεις για να προχωρήσει, με τον Νεϊμάρ να ελπίζει πως η επιστροφή στο «Καμπ Νου» δεν αργεί.