Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 30-31/07

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο

Ενημερώθηκε: 31/07/16 - 23:57

Οι προβλέψεις των ζωδίων από της αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά για τo Σαββατοκύριακο 30-31 Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ

Το διήμερο αυτό, σας δοκιμάζει συναισθηματικά και θα έχετε να σκεφτείτε τις προσωπικές σας επιλογές. Κατά τα άλλα θα είναι μια περίοδος γεμάτη κίνηση, επικοινωνία με φιλικές συναναστροφές. Οι φίλοι το Σάββατο το βράδυ στηρίζουν τα σχέδια σας και βρίσκονται δίπλα σας. Ότι ανατροπή και να συμβεί, αργότερα θα δείτε ότι κερδισμένοι θα είστε εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Για κάποιους λόγους αυτό το Σάββατο θα σας προκαλέσει κάποιες ανασφάλειες, που θα ισορροπήσουν την Κυριακή. Βέβαια δεν θα υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα που να μην παίρνει άμεσα λύση. Το πρόβλημα είναι πως θα το διαχειριστείτε εσείς, για να υπάρχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα σε ότι σας ενοχλεί. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει μία όμορφη εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια θέματα προσωπικά θα σας απασχολήσουν, αλλά χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα. Ίσως να πρέπει και να συμβουλευτείτε έναν δικό σας άνθρωπο για μία υπόθεση που σας απασχολεί αυτές τις μέρες. Το βράδυ της Κυριακής θα βρεθείτε με ευχάριστες παρέες και ίσως δεχτείτε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα αφορά και τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε ένα ήρεμο σχετικά διήμερο όπου θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα και θα σας απορροφήσουν ζητήματα αγαπητών σας προσώπων. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να διορθώσετε τα κακός κείμενα μιας συναισθηματική σας επιλογής που πλέον από δικό σας λάθος υπάρχει απομάκρυνση. Μην προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις, γιατί μάλλον θα υπάρχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Οι προσωπικές σχέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρίσκονται σε μία εξέλιξη. Ένα οικογενειακό γεγονός επίσης θα σας δώσει κάποια ικανοποίηση που περιμένατε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι μέρες αυτές δεν βοηθούν να αναπτύξετε όπως θα θέλετε τις καταστάσεις που σας απασχολούν, αλλά υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες με κοινωνικές επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας απορροφήσουν αρκετά ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Βέβαια η Σελήνη περνώντας την Κυριακή στον Καρκίνο, θα σας δώσει την ικανότητα να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, μετά από κάποια σκαμπανεβάσματα που είχατε με τον άνθρωπό σας. Να προσέξετε την Κυριακή καθώς θα παρουσιαστούν κάποια θέματα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ σύντομα στην προσωπική σας ζωή θα έχετε κάποιες αλλαγές, καλές η άσχημες, ανάλογα με αυτό που χαρακτηρίζει το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Βέβαια το Σάββατο θα βρεθείτε με τον –την σύντροφό σας και θα νοιώσετε ότι κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να διορθώνονται. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και χαρίστε στον άνθρωπό σας ξεχωριστές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα αυτό το Σαββατοκύριακο. Πολύ πιθανόν να βρείτε καινούριες πηγές εισοδημάτων που θα προέλθουν με πολύ εύκολο τρόπο σχετικά. Οι νέες γνωριμίες κυρίως του Σαββάτου θα έχουν μία πολύ θετική επιρροή στην ζωή σας το επόμενο διάστημα. Την Κυριακή θα βρεθείτε κοντά σε δικούς σας ανθρώπους και θα μοιραστείτε την συντροφιά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία σας αυτό το διήμερο θα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Γι'αυτό ότι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο μικρό ταξίδι που θα σας επιφέρει κάποιο κέρδος, συναισθηματικό ή υλικό. Επαγγελματικά να περιμένετε οπωσδήποτε κάποια αλλαγή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε μια αλλαγή στα επαγγελματικά, που θα συνδυαστεί με οικονομικά οφέλη. Οι αποφάσεις τις επόμενες μέρες θέλουν πάρα πολύ προσοχή για να κερδίσετε αυτό που θέλετε και όχι να μπείτε σε κάποιο πρόβλημα. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία περίοδο πολύ ευαίσθητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Θέματα που θα προκύψουν θα σας βάλλουν σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, που πολύ πιθανόν περιμένατε από καιρό. Φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά φίλων. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε μια αναμονή κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων που έρχονται το επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα διήμερο πολύ ιδιόρρυθμο και απαιτητικό. Δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε εύκολα, τις επιθυμίες των άλλων και αυτό θα σας φέρει σε μία ψυχική αναστάτωση. Πολύ πιθανόν να θελήσετε λίγο να απομονωθείτε και να δείτε κάποια πράγματα μέσα από την δική σας προσωπική ηρεμία. Μην παρασυρθείτε στο να πείτε λόγια που αύριο θα τα έχετε μετανιώσει. Από το βράδυ της Κυριακής θα εκτονωθούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις.