Παναθηναϊκός: Έρχεται το πλάνο του Γιαννακόπουλου

 
Παναθηναϊκός: Έρχεται το πλάνο του Γιαννακόπουλου

Ενημερώθηκε: 11/07/19 - 19:36

Μπορεί τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό να ασχολούνται κυρίως με τη μεταγραφή "βόμβα" του Τζίμερ Φριντέτ στο μπάσκετ, όμως τα πολύ σπουδαία νέα έρχονται. Και έρχονται σύντομα!

Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Κομβική για τον σύλλογο και το μέλλον του θεωρείται η προοπτική του πλάνου του , σχετικά με την βάση των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Όταν συγκεντρωθεί, με βάση τις εξαγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, θα πάει αυστηρά στην ενίσχυση όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Παναθηναϊκού καθώς το ισόποσο χρέος της ΠΑΕ θα το αναλάβει ο ίδιος.

Ερασιτέχνη

Για την ώρα, οι άνθρωποι του καταστρώνουν ένα σχέδιο με διαβαθμίσεις, ώστε να μπορεί κάθε φίλαθλος να λάβει μέρος και να βοηθήσει, όπως μπορεί, την αγαπημένη του ομάδα. Έχει γίνει σαφές και ξεκάθαρο ότι το πλάνο θα αφορά και τον... τελευταίο Παναθηναϊκό επί γης, καθώς θα μπορεί να συμμετάσχει ακόμα και το πιο μικρό πορτοφόλι που θα θέλει να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια.

Με βάση αυτό το πλάνο φυσικά υπάρχει και η σκέψη να κινητοποιηθούν και οι επιφανείς φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που έχουν και μεγαλύτερη... άνεση να προσφέρουν στον σύλλογο. Από εκεί μάλιστα μπορεί να προκύψει και ένα σεβαστό «κομμάτι» των 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα δοθούν κίνητρα για όλα τα βαλάντια, ώστε να προχωρήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πλάνο.

Γιώργος Νίκας

Λεωνίδας Δημητριάδης - Ευγενίδης

Βοτανικού

Για την ώρα πάντως, είναι αρκετά ενθαρρυντικό το γεγονός πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είδε δύο σοβαρούς επιχειρηματίες, όπως ο και ο να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και να στηρίζουν δημόσια τον ισχυρό άνδρα του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ, παράλληλα φυσικά με την υπόθεση του .