H Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει την κόρη της στην παραλία

 
H Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει την κόρη της στην παραλία

Ενημερώθηκε: 12/07/19 - 13:14

Τέλειωσαν οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις και η Ελεονώρα Μελέτη χαλαρώνει στις παραλίες παρέα με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη της Αλεξάνδρα, η οποία ήρθε στον κόσμο πέρσι.

Πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της στην παραλία να τρώει το αγαπημένο της φρούτο. Γράφει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια: «Να εδώ η Αλεξάνδρα τρώει το βερίκοκο της κ πίνει το νερό της αγναντεύοντας τη θάλασσα μετά το μπάνιο της!». Όπως ήταν φυσικό, οι follower δεν μπόρεσαν να αντισταθούν σε αυτήν την τρυφερή εικόνα και τα σχόλια «έπεσαν βροχή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να εδώ η Αλεξάνδρα τρώει το βερύκοκο της κ πίνει το νερό της αγναντεύοντας τη θάλασσα μετά το μπάνιο της! Κ μου είπε να σας πω πως θέλει σε συνεργασία με τον φίλο της @dimitris_adamis ( μαγκιές σβουρες) κ με τον μπαμπά της @marossoulis_productions , να κάνει give away! Θέλει λέει να κληρωσει 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «πητερ παν» που μετά την επιτυχημένη χειμερινή σεζον είναι ήδη σε περιοδεία κ την Παρασκευή 12/7 θα είναι στο κηποθέατρο Παπάγου ! Αν λοιπόν έχετε παιδάκια κ θέλετε να πάτε να δείτε την παράσταση απλά κάνετε ένα σχόλιο για να μπορέσουμε με τη σειρά μας μα κάνουμε τη κλήρωση την Παρασκευή το πρωί! #peterpan #peterpantour #magikessvoures

Εleonora Meleti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nonoram) στις