Συμμορία σκληρών ληστών ετοίμαζε ένοπλες ληστείες στη Μύκονο

 
Συμμορία σκληρών ληστών ετοίμαζε ένοπλες ληστείες στη Μύκονο

Ενημερώθηκε: 28/07/19 - 23:41

Μύκονος - Ληστές: Πάνοπλός σαν αστακός ήταν ο 33χρονος, που συνελήφθη από στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, την ώρα που έμπαινε σε πλοίο για τη Μύκονο.

Στις αποσκευές του βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο, Συγκεκριμένα πιστόλι, γεμιστήρες, φυσίγγια, κουκούλες full face, tire up, ένας σουγιάς, ένας φακός, μονωτική ταινία και ναρκωτικά, που παραπέμπουν στο συμπεράσμα πως ο 33χρονος και οι συνεργοί του προετοίμαζαν στιγμές τρόμου για τα θύματά τους!

Ήδη οι αρχές αναζητούν άλλα τρία άτομα, που θεωρούνται συνεργοί του και εκτιμάται ότι βρίσκονται ήδη στο νησί των Ανέμων.

Τα 4,2 ρίχτερ που ταρακούνησαν την Αθήνα, τη Κυριακή 28 Ιουλίου ήταν ο μετασεισμός που περίμεναν οι σεισμολόγοι

Διαβάστε ακόμα:

Η σύλληψη του 33χρονου έγινε το πρωί του Σαββάτου, στο λιμάνι του Πειραιά και αφού εκείνος είχε ανέβει με τη μηχανή του στο πλοίο για να ταξιδέψει στη Μύκονο. Ο αριθμός πλαισίου της μηχανής του δεν ήταν ορατός καθώς είχε σβηστεί, ενώ και η πινακίδα κυκλοφορίας ήταν πλαστή και πρέπει να ανήκει σε άλλη μηχανή.

Μέτα τη σύλληψη του 33χρονου οι αρχές έκαναν έρευνα και στο σπίτι του όπου βρήκαν 1,5 γραμμάριο από μια ύποπτη ναρκωτική ουσία, πιθανόν ακατέργαστη κάνναβη, η ίδια ουσία μέσα σε πλαστική σακούλα βάρους 21,8 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα usb.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ