Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Ρόντγουελ - Στο στόχαστρο ο Τσόσιτς

 
Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Ρόντγουελ - Στο στόχαστρο ο Τσόσιτς

Ενημερώθηκε: 23/08/19 - 19:08

Ο Τζακ Ρόντγουελ που αν αποκτηθεί θα καλύψει και τη θέση του μεσοαμυντικού αλλά και του στόπερ, έχει ουσιαστικά συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι, αλλά εμπόδιο αποτελεί μέχρι τώρα η επιμονή του για τη δυνατότητα να μπορεί να φύγει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι με μια μικρή ρήτρα.

Παναθηναϊκός

Ο δεν το δέχεται αυτό, καθώς δεν θέλει έναν ποδοσφαιριστή… περαστικό. Αν ο Ρόντγουελ δεν αποκτηθεί, τότε οι «πράσινοι» πέρα από μεσοαμυντικό θα αποκτήσουν και στόπερ. Σύμφωνα με τη Live Sport, στη λίστα βρίσκονται αρκετοί αμυντικοί.

Ένας εξ αυτών είναι ο 31χρονος Γάλλος Τομάς Ερτό, που έμεινε ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού αλλά δεν είναι πολύ ψηλά στα «θέλω» του Παναθηναϊκού, ενώ εξετάζεται και ο 30χρονος Σέρβος Σλόμπονταν Ράικοβιτς, που αποχώρησε από την Παλέρμο αλλά έχει υψηλό κασέ.

Ο 30χρονος Ολλανδός Βίτο Βόρμγκορ παραμένει στο προσκήνιο, καθώς μένει ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου από την Μπραν, ενώ στον Γιώργο Δώνη αρέσει πολύ ο 32χρονος Γάλλος Βαλεντίν Ρομπέρζ του Απόλλωνα Λεμεσού που ψάχνει ομάδα.

Φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει στα υπόψη για την άμυνα και τον Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος είναι εκτός πλάνων στην ΑΕΚ και ψάχνει ομάδα. Ωστόσο ο Σέρβος αμυντικός έχει συμβόλαιο κι αν δεν αποδεσμευτεί δεν μπορεί να προχωρήσει η περίπτωσή του, που και για το λόγο αυτό στην παρούσα φάση δεν είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα των Δώνη και Νταμπίζα.

Σε ό,τι αφορά στον φορ, πρόθεση του Γιώργου Δώνη είναι να τσεκάρει τις προσεχείς μέρες αν ο Χουάν Χοσέ Περέα μπορεί να σταθεί ως δεύτερη επιλογή πίσω από τον Μακέντα. Αν κριθεί πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο, τότε το πιθανότερο είναι να γίνει άλλη προσθήκη φορ, αλλά ίσως να γίνει μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, από τους ελεύθερους που δεν θα έχουν βρει ομάδα, όπως συνέβη και πέρσι με τον Μακέντα.