Απίστευτη επίθεση Τούρκων σε Σλούκα!

 
Απίστευτη επίθεση Τούρκων σε Σλούκα!

Ενημερώθηκε: 11/11/19 - 14:57

Χυδαίες επιθέσεις δέχεται ο Κώστας Σλούκας από Τούρκους, ακόμα και φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε, για την ενέργειά του να μην κρατήσει το επετειακό πανό για τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Μουσταφά Κεμάλ.

Αν και με δήλωσή του επισήμανε πως σέβεται την Τουρκία και την ιστορία της, εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα που δέχτηκε, τα οποία είχαν εθνικιστικό χαρακτήρα, ενώ κάποιοι ζήτησαν ακόμα τη διακοπή συμβολαίου του.

Λίγες ήταν οι ψύχραιμες φωνές, που έκαναν λόγο για δικαίωμα του Σλούκα, μιας και είναι Έλληνας. Πάντως και συνάδελφοί του μπασκετμπολίστες, όπως ο Ερντέν, του άσκησαν σκληρή κριτική.

Εκτός από πολλά εμετικά μηνύματα οπαδών, επίθεση στον Έλληνα διεθνή γκαρντ της Φενέρμπαχτσε εξαπέλυσε και ο αντιπρόεδρος της επαρχίας της Μερσίνας, Χακάν Ερκάν.

Ο Τούρκος πολιτικός σχολίασε σε παλαιότερη ανάρτηση της Euroleague στο twitter για την παρουσία του Σλούκα στους υποψήφιους για την All Decade Team: «Η οικογένειά σου είναι στο βυθό της θάλασσας».

fsdfd

Δείτε κάποια από τα χυδαία σχόλια…

«Οι πρόγονοί του κολύμπησαν καλά τότε. Ήταν κρύο το νερό»

«Ο παππούς του Σλούκα, πιστεύω πως επέπλεε στη θάλασσα»

«Είναι απαράδεκτο που ο Σλούκας δεν κράτησε το πανό. Εκτός ομάδας και πρόστιμο τώρα»

«Δεν μπορώ να αποδεχτώ πλέον τον Σλούκα»

«Οργανώστε μια συνέντευξη τύπου και ας μας εξηγήσει ο Σλούκας γιατί το έκανε. Θέλει να αλλάξει και να μπει στο κολυμβητικό τμήμα;»

«Το συμβόλαιο του Σλούκα πρέπει να τερματιστεί τώρα και να φύγει. Αν δεν θέλει να κρατάει αυτό το πανό, ας μην έρχεται σ’ αυτή τη χώρα να τρώει ψωμί»

«Ξέρω πως ο πόνος σου είναι μεγάλος αλλά όσο ζεις σ’ αυτή τη χώρα, θα το αντιμετωπίζεις. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από την ιστορία»