Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δύο Ρομά για την άγρια δολοφονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους (ΦΩΤΟ)

 
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δύο Ρομά για την άγρια δολοφονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους

Ενημερώθηκε: 10/12/19 - 18:59

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με την αστυνομία η σύλληψη των δύο στυγερών δολοφόνων της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους οι οποίοι αφού της άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό την παρέσυραν και σκότωσαν με το αυτοκίνητό τους.

Οι αστυνομία θεωρεί οι ληστές και δολοφόνοι είναι δύο Ρομά που έχουν βρει καταφύγιο σε κάποιο καταυλισμό.

Μάλιστα έχουν στην κατόχή τους και τη φωτογραφία του ενός εκ των δύο φερόμενων δραστών, από κάμερα ασφαλείας:

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δύο Ρομά για την άγρια δολοφονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους

Ήδη σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν εντοπίσει και ένα αυτοκίνητο σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα, το οποίο οι αστυνομικοί ερευνούν για να ταυτοποιήσουν με το όχημα με το οποίο οι δύο δολοφόνοι παρέσυραν και σκότωσαν την άτυχη ηλικιωμένη:

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά τόσο την Αττική, όσο και σε Βοιωτία και Κορινθία, χωρίς όμως αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής.

Λένε, όμως χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί, ότι οι δύο Ρομά δεν θα καταφέρουν να ξεφύγουν και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή τους.

Συγκλονιστική μαρτυρία της κόρη του θύματος

Η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους συγκλονίζει με την περιγραφή της τη στιγμή της δολοφονίας.

«Οι γονείς μου είχαν κατέβει στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων να ψωνίσουν. Αυτοί τους ακολούθησαν στα δυο μαγαζιά που πήγαν να κάνουν τα ψώνια τους οι άνθρωποι. Ήταν ο αδερφός μου ο οποίος έχει χτυπήσει το πόδι του κι έχει πατερίτσες κι ακούει ‘Κυρία, κυρία’. Της λέει μαμά σε φωνάζουν» περιγράφει η κόρη του θύματος στο korinthostv.gr και προσθέτει:

«Βγαίνει ο αδερφός μου, η μαμά μου έξω να δει τι γίνεται, βλέπει ο ένας από τους δυο την αλυσίδα, την τραβάει από τον λαιμό, παλεύει η μητέρα μου για να μη της πάρουν την αλυσίδα φωνάζοντας τον αδερφό μου και τον πατέρα μου. Βγαίνοντας ο αδερφός μου και ο πατέρας μου έξω τρέχοντας, αυτοί πανικοβλήθηκαν, γκάζωσαν, την πέρασαν από πάνω και τη σκότωσαν επί τόπου. Την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη… 73 χρονών ήταν …έξω από την πόρτα της… μια αλυσίδα που δεν είχε καμία αξία πόσο μάλλον το να στοιχίσει μια ολόκληρη ζωή».

Η κόρη της άτυχης γυναίκας πρόσθεσε ακόμα: «Την σκότωσαν, την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη, γκάζωσαν και την πέρασαν από όλες τις ρόδες, χωρίς να σκεφτούν, χωρίς να τους νοιάξει, την άφησαν σε πόσα μέτρα… Δεν έχει ξαναγίνει, όχι… Δεν έχει ξανακούσει κανένας κάτι τόσο πολύ άγριο».