Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 9/2/2020 έως 15/2/2020

 
Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 9/2/2020 έως 15/2/2020

Ενημερώθηκε: 09/02/20 - 18:46

Zώδια: Οι σχέσεις παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο μας λέει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 9/2/2020 έως 15/2/2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες θα έχετε την τάση να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να φροντίσετε την προσωπική σας ζωή, μέσα από διεκδικήσεις, που κάποιες φορές θα οδηγήσουν στις εντάσεις. Όσο και να σας πονούν κάποια πράγματα, η [αλήθεια] είναι ο μόνος δρόμος για να βρεθείτε πιο κοντά στην προσωπική ισορροπία. Η Πανσέληνος στις 9/2, θα βοηθήσει αρκετά τα φιλόδοξα σχέδια σας και πολύ πιθανόν να ολοκληρώσετε ένα συναισθηματικό σας πλάνο, με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στις 9/2, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, θα ολοκληρώσει κάποιες επαγγελματικές σας κινήσεις, αλλά όχι απαραίτητα με τον πιο ήπιο τρόπο. Ο τομέας επίσης της οικογένειας, θα είναι εκείνος που θα σας βοηθήσει να κτίσετε τα όνειρά σας, εφόσον θα βρείτε την απαιτούμενη στήριξη, από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οικονομικά θέματα, θα χρειαστούν καλύτερη διαχείριση και ίσος να πρέπει να περιμένετε λίγο πριν ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την Πανσέληνο στις 9/2, στο ζώδιο του Λέοντα. Το περιβάλλον σας, οι κοντινοί σας άνθρωποι και η επικοινωνία θα καθορίσουν τα γεγονότα που ακολουθούν. Ίσως να υπάρξουν κάποια ξεκαθαρίσματα σε υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει και που μάλλον ήρθε ο καιρός να εμπιστευτείτε το σύμπαν και την βοήθεια που θα σας δοθεί από αυτό. Τα επαγγελματικά σας, θα βρεθούν σε μία αρκετά απαιτητική περίοδο και θα χρωματιστούν από το θάρρος, που αυτή την περίοδο δεν σας λείπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συναισθηματικές και υλικές σας ανάγκες αποκτούν περισσότερη ένταση. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ένα σημαντικό βήμα, για να καλύψετε κάποια προσωπικά σας σχέδια. Ανοικτό το πεδίο επίσης θα υπάρχει, σε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες, όπου θα βρεθούν λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχετε μία συντροφική σχέση, ίσως να είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, να ανανεώσετε αυτό τον τομέα της ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του Φλεβάρη, στις 9/2, είναι πολύ καθοριστική για σας, κυρίως στους γεννημένους 12/8, όπου και πραγματοποιείται πάνω στον Ήλιο σας. Η προσωπική σας ζωή αποκτά αρκετό ενδιαφέρον, όπως και μία συνεργασία θα σας απασχολήσει έντονα. Γενικά οι σχέσεις σας με τους άλλους, αυτή τη περίοδο, θα αναπτύξουν την προσωπικότητα σας, γιατί το [εγώ], γίνεται [εμείς], βάζοντας την εγωκεντρική διάθεση στην άκρη. Η ανάπτυξη έρχεται μετά από κατανόηση των καταστάσεων, που θα σας φέρουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στοχεύετε σε μία κατεύθυνση και η επιτυχία είναι με το μέρος σας. Εσείς που αναλύετε τα πάντα και τα θέλετε όλα στην εντέλεια, ίσως η Πανσέληνος σας κάνει περισσότερο ανήσυχους με το αποτέλεσμα των καταστάσεων που περιμένετε να συμβούν. Η ψυχολογία σας ίσως να μην είναι το μεγαλύτερο σας ατού αυτό το διάστημα, αλλά δεν θα γίνει εμπόδιο σε εκείνα που πραγματικά έχετε κερδίσει με το σπαθί σας. Ένα οικογενειακό ζήτημα ήρθε ο καιρός να το διευθετήσετε και να απομακρυνθείτε από τοξικά πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στις 9/2, επηρεάζει το φιλικό σας περιβάλλον, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Η αισιοδοξία δεν σας εγκαταλείπει, αλλά μη την αφήσετε να παραμορφώσει την πραγματική εικόνα των γεγονότων. Είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας, αλλά θα δείτε ότι έχετε αδικήσει σε κάποιες περιπτώσεις τον εαυτό σας, κάνοντας λάθος κινήσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Αν σκέφτεστε μία σύντομη μετακίνηση, σίγουρα αυτή η περίοδος είναι η καταλληλότερη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κομβικοί τομείς της ζωής σας, όπως η καριέρα και η οικογένεια, θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 9/2, θα σας προετοιμάσει για σημαντικά γεγονότα, που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία και καταξίωση. Επίσης, αυτή την περίοδο θα μπείτε στην διαδικασία να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα, που είναι πολύ σημαντικά για το επόμενο διάστημα, λόγο ότι έχουν ήδη καθυστερήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο η αισιοδοξία δεν θα λείψει από την καθημερινότητα σας, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, σας δίνει νέα πνοή σε δραστηριότητες που είναι απαραίτητο το στοιχείο της προσωπικής προβολής. Τα ταξίδια και γενικά η κίνηση και η επικοινωνία αυτές τις μέρες, θα είναι μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα, ακόμη και αν δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθούν. Επίσης θα υπάρξουν ευκαιρίες να αναπτύξετε το πνεύμα σας και να διδαχθείτε μέσα από σπουδές και σεμινάρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γενικότερη εικόνα σας αυτό το διάστημα, κρύβει κάποια δυσφορία σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας και κυρίως με πρόσωπα που ανακατεύονται με τα υλικά σας αποκτήματα. Οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις, δεν σας ηρεμούν, αλλά αντίθετα βγάζουν μία επιθετική στάση απέναντι σας, που καλείστε να διαχειριστείτε σωστά και χωρίς να τραβάτε τα γεγονότα στα άκρα. Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, σας δοκιμάζει μέσα από τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στις 9/2 σας αφορά άμεσα, εφόσον πραγματοποιείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου και θα δώσει νέα ώθηση στα προσωπικά σας, αλλά και σε συνεργασίες. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που ο ρόλος τους θα είναι σημαντικός , σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε συναισθηματικό. Για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και την αρχή του τρίτου, τα γεγονότα θα είναι εντονότερα και σίγουρα πολύ πιο ευνοϊκά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές οι μέρες θα είναι αρκετά απαιτητικές σε καθημερινά θέματα, αλλά και σε καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν και εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί μέσα από αυτό. Όσον αφορά την εργασία σας, αλλά και κάποιες σχέσεις που θεωρούσατε άτρωτες στον χρόνο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδίως αν το παρασκήνιο είναι πολύ ενεργό. Επίσης θα αποδειχθεί μία απαιτητική περίοδος για την υγεία σας, όπου θα πρέπει να δώσετε στον οργανισμό σας τον ποιοτικό χρόνο για να ανακάμψει.