Πως θα συντονίσετε τις τηλεοράσεις σας για να δείτε και πάλι το Mega

 
Πως θα συντονίσετε τις τηλεοράσεις σας για να δείτε και πάλι το Mega

Ενημερώθηκε: 16/02/20 - 12:49

Λιγότερες από 24 ώρες έχουν απομείνει μέχρι να ξαναδούμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Mega, το κανάλι που αγαπήθηκε από πολλούς και είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής τηλεοπτικής ιστορίας .

Από το πρωί της Δευτέρας 17/2 με πλούσιο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, όπως λένε οι συντελέστές του θα είναι και πάλι στους δέκτες σας.

Διαβάστε ακόμα: Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Mega

Ήδη το MEGA εκπέμπει το σήμα του μέσω της πλατφόρμας της DIGEA κι έτσι εσείς μπορείτε από τώρα να το αναζητήσετε και να το εντάξετε στη λίστα με τα κανάλια της τηλεόρασής σας.

Πώς μπορείτε να βρείτε το Mega στις τηλεοπτικές συχνότητες

Στις περισσότερες τηλεοράσεις μπορείτε απλά κάνοντας ζάπινγκ με το τηλεκοντρόλ να το ανακαλύψετε! Εσείς δεν έχετε παρά να το μετακινήσετε στην αγαπημένη σας θέση, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο μεγάλο κανάλι και στο πρόγραμμά του, που ξεκινά αυτή τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου το πρωί.

Αν έχετε συσκευή παλαιότερης τεχνολογίας, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι «επανασυντονισμός των καναλιών». Έτσι θα συντονιστείτε με το MEGA και θα μπορέσετε στη συνέχεια να διαλέξετε την θέση που θα του δώσετε στο τηλεκοντρόλ σας.

Αν βλέπετε μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πλατφόρμες της Nova και της Cosmote θα τοποθετήσουν αυτόματα το κανάλι και έτσι με το ζάπινγκ θα το ανακαλύψετε εύκολα.

Στη συνέχεια το μετακινείτε στη θέση που θέλετε ώστε να είστε έτοιμοι, τη Δευτέρα το πρωί να δείτε και πάλι το ιστορικό μεγάλο κανάλι!

ΜΕΓΚΑ
ΜΕΓΚΑ
ΜΕΓΚΑ
ΜΕΓΚΑ
ΜΕΓΚΑ