MasterChef 4: Η απόφαση του Σταύρου που έφερε ξανά γκρίνιες (βίντεο)

 
MasterChef 4: Η απόφαση του Σταύρου που έφερε ξανά γκρίνιες (βίντεο)

Ενημερώθηκε: 02/03/20 - 23:18

Ο νικητής του Mystery Box, Σταύρος, είχε την ευκαιρία να μοιράσει τα υλικά για την δοκιμασία δημιουργικότητας στο MasterChef 4.

Και μπορεί στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας όλοι οι παίκτες του MasterChef 4 να είχαν σολομό ως βασικό υλικό, δεν ήξεραν σε ποια μορφή θα τους τον προσφέρει ο Κύπριος μάγειρας. Ο νικητής του Mystery Box, μπορούσε να διαλέξει μεταξύ ενός φρέσκου φιλέτου, καπνιστού και σολομού σε κονσέρβα.

Όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι παίκτες του MasterChef 4, παρακαλούσαν για ένα φρέσκο φιλέτο, αντ’ αυτού όμως, ο Σταύρος μοίρασε σε πολλοίς κονσέρβες και καπνιστά φιλέτα.

Την τελευταία φορά που ο Σταύρος κέρδιζε το Mystery Box είχε προκαλέσει την οργή πάλι των συμπαικτών του - δίνοντας στην βίγκαν Ντέμη κιμά προκειμένου να κάνει παστίτσιο - αλλά και μεταξύ των τηλεθεατών που τον ανακήρυξαν ως τον πιο μισητό παίκτη του MasterChef 4.

«Αυτή τη φορά εννοείται πως περιμένω αντιδράσεις. Δεν με αγγίζει τίποτα, είμαι προσηλωμένος στον στόχο μου. Και αυτοί στη θέση μου να ήταν κονσέρβα και καπνιστό θα μου έδιναν» είπε ο ίδιος αφού μοίρασε κονσέρβες στους πάγκους του MasterChef 4.