Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 3/5/2020 έως 9/5/2020

 
Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 3/5/2020 έως 9/5/2020

Ενημερώθηκε: 02/05/20 - 02:02

Zώδια: Τα συναισθήματα και η ύλη, βρίσκονται σε έξαρση, αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 3/5/2020 έως 9/5/2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:


ΚΡΙΟΣ

Τα υλικά αγαθά αυτή την εβδομάδα γίνονται εμμονή και λειτουργείτε με γνώμονα και μόνο το κέρδος. Μην αφήσετε επίσης συναισθηματικές καταστάσεις να σας δημιουργούν κτητικές υπερβολές, βάζοντας στο περιθώριο τον ήρεμο τρόπο και την λογική, που θα πρέπει να πρυτανεύει. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, όταν θέλετε να κυριαρχείτε και να επιβάλετε την γνώμη σας, σε κάθε κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μεγάλη βαρύτητα στα θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος στις 7/5, στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν θα βοηθήσει πολύ τις επιλογές σας, κυρίως τις συναισθηματικές, όπως επίσης θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε κάθε δραστηριότητα που αφορά συνεταιρισμούς και νέες συμφωνίες. ‘Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο διαχείρισης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ψυχολογικά σας δεν θα είναι και τα καλύτερα, εφόσον η Πανσέληνος αυτή, θα σας κουράσει αρκετά και θα σας δώσει μεγάλη ένταση και στα επαγγελματικά. Είναι στιγμές που θα νιώσετε ότι τίποτα δεν μπορείτε να κάνετε με εύκολο τρόπο, γιατί οι λύσεις είναι μπερδεμένος στο μυαλό σας. Επίσης μην αφεθείτε με ευκολία στις προσδοκίες και τα [θέλω] των άλλων, εφόσον εσείς θα μένετε στο περιθώριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα βρεθείτε μπροστά σε νέες προκλήσεις και νέα πρόσωπα θα πάρουν την θέση κάποιων παλιών. Τα παιδιά σας, αν είστε γονείς, θα σας απασχολήσουν έντονα, με τις ανησυχίες τους και με θέματα που τα αφορούν, ίσως και μέσα από την μαθησιακή τους πορεία. Επίσης κάποιοι στόχοι σας γίνονται πιο συγκεκριμένοι και αυτό θα σας βοηθήσει το επόμενο δεκαπενθήμερο.

ΛΕΩΝ

Κάποια πράγματα επιτέλους θα πάρουν το δρόμο που επιθυμούσατε και αυτό θα σας ηρεμήσει αρκετά. Το σπίτι, η οικογένεια και τα επαγγελματικά σας, θα είναι εκείνα που θα σας δώσουν την ώθηση να προχωρήσετε και να αποδείξετε πρώτα στον εαυτό σας και μετά στα δικά σας πρόσωπα, την αξία σας. Μία οικονομική βοήθεια, έρχεται την στιγμή που δεν περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κινητικότητα των ημερών είναι το βασικό στοιχείο που θα σας δημιουργήσει νέες συνθήκες εξέλιξης. Τα τηλέφωνα, οι μετακινήσεις, [με προσοχή βεβαίως] και κάθε συνάντηση με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θα έχουν μία πολύ καλή επιρροή. Ίσως μάλιστα θα κάνετε μία νέα συμφωνία που την είχατε στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό. Όσον αφορά την συναισθηματική σας ζωή, οι εξελίξεις έχουν κάποια καθυστέρηση.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα και θα πρέπει να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις, ακόμη και αν δεν είστε εντελώς έτοιμοι. Οι ανασφάλειες σας θα είναι γύρω από κάποια αγορά ή πώληση και τις επόμενες μέρες θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε αυτό το θέμα. Τα συναισθήματα σας είναι έντονα, αλλά κρύβουν ζήλια και λάθος σκέψεις για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, θα έχει μία θετική εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή. Εσείς που δεν έχετε σχέση, θα παραδοθείτε στο ενδιαφέρον κάποιου προσώπου, με την προϋπόθεση να νιώσετε ότι θα σας καλύπτει κάποιες ανασφάλειες σας, είτε συναισθηματικές, είτε υλικές. Η επικοινωνία σας επίσης με κάποιο σημαντικό πρόσωπο, θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε αυτή την εβδομάδα, αρκετή πίεση, που θα εκτονωθεί, όταν μπορέσετε να την διαχειριστείτε, ζητώντας την φροντίδα και την στήριξη δικών σας προσώπων. Η οικογένεια σας, θα βρεθεί στο πλάι σας, ακόμη και αν οι επιλογές σας δεν είναι και οι πιο σωστές. Προσέξτε μία αδιαθεσία, που είναι ικανή να σας βγάλει τελείως από το πρόγραμμα που έχετε κάνει για το επόμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι στόχοι σας αρχίζουν να γίνονται πιο συγκεκριμένοι αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να νιώσετε υπεροχή και ηθική ικανοποίηση. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και αφήστε τα πολλά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας βάλουν σε πονοκέφαλο. Πολλά θέματα που εκκρεμούν, πολύ σύντομα θα έχουν μία ολοκλήρωση, με την προϋπόθεση να δουλέψετε πάνω σε αυτά με τιμιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την εβδομάδα αυτή, θα έχετε πολλές δυνατότητες πάνω στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην κοινωνική σας εξέλιξη. Είστε σε μία περίοδο που θα αποτελέσετε πρότυπο για κάποιους, με την δική σας προσωπικότητα. Είναι πολύ πιθανόν να ολοκληρώσετε κάτι πολύ σημαντικό τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, που θα έχει αντίκτυπο στην καριέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος θα είναι αρκετά θετική για σας, εφόσον το ζώδιο του Σκορπιού είναι συμβατό με το δικό σας στοιχείο. Κάποια σχέδια σας, που μπορεί να έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, ίσως ακόμη και μία μακροχρόνια προσπάθεια, έφτασε σε αίσιο τέλος. Διεκδικήστε υλικά και συναισθηματικά πράγματα και θα σας δοθούν, γιατί μέσα από τα οράματα σας υπάρχει αρκετή δύναμη, όπου και θα το καταλάβετε πολύ σύντομα.