Αμετανόητος ο "ράπερ TUS" για το αισχρό τραγούδι "Βουλγάρες"

 
Αμετανόητος ο "ράπερ TUS" για το αισχρό τραγούδι "Βουλγάρες"

Ενημερώθηκε: 20/08/16 - 11:02

Αμετανότητος και προκλητικός εμφανίζεται ο "ράπερ TUS" υπερασπιζόμενος το άθλιο τραγούδι του «Βουλγάρες», στο οποίο εξυμνεί τους νταβατζήδες και τη σωματεμπορία. Σε συνέντευξή του απαντά στην κατακραυγή που δέχτηκε λέγοντας «δεν πτοούμαι από τέτοια» και προαναγγέλλει ακόμα πιο σκληρά τραγούδια, για τα ναρκωτικά, τα όπλα και την πορνεία.

Ο "ράπερ" προκάλεσε το κοινό αίσθημα προσβάλλοντας τις γυναίκες θύματα της σωματεμπορίας και το νεανικό κοινό που τον παρακολουθεί, κυρίως από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης, με ένα εμετικό τραγούδι και βίντεο κλιπ, με στίχους όπως «Βουλγάρες, κάνω εισαγωγή τις Βουλγάρες, για να γ@@άς εσύ τις μ@@@άρες, Όλες τους με λένε Boss, Ρουμάνες, κάνω εισαγωγή τις Ρουμάνες, Για να γ@@άς εσύ τις μ@@@άρες, Εμπόριο λευκής σαρκός».

Για το τραγούδι έντονη ήταν η αντίδραση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, η οποία ζήτησε να αποσυρθεί, επισημαίνοντας ότι παρουσιάζει τη σωματεμπορία ως κανονική συμπεριφορά από την οποία, μάλιστα, κάποιος μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά.

«Δεν είμαι ρατσιστής, ούτε εγώ ούτε η μπάντα μου. Το θέμα της σωματεμπορίας υπάρχει, αν ενοχλήθηκαν κάποιοι δεν με απασχολεί. Δεν πτοούμαι από τέτοια! Δέχομαι έναν πόλεμο από παντού, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση όλο αυτό να με πτοήσει, να μας πτοήσει ως ομάδα, ως συγκρότημα», λέει, στην εφημερίδα «Freddo», ο TUS.

Ο ίδιος προσθέτει πως «η σωματεμπορία υφίσταται και εθελοτυφλούν κάποιοι. Εμείς συνεχίζουμε και απαντούμε με το νέο μας cd, που θα είναι ακόμη πιο σκληρό στα θέματα που θίγουμε με τα τραγούδια μας. Μιλάμε για ναρκωτικά, όπλα και πορνεία. Όλα αυτά είναι μία πραγματικότητα, ας μην κάνουμε ότι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει!».

Σχετικά θέματα:

Αισχρό τραγούδι του ράπερ TUS με τίτλο "Βουλγάρες" υμνεί την πορνεία (ακατάλληλο ΒΙΝΤΕΟ)

To youtube κατέβασε το αισχρό video clip του TUS "Βουλγάρες" (ακατάλληλο ΒΙΝΤΕΟ)