Μάρτυρας κλειδί: Είδα τη μαυροφορεμένη που έριξε το βιτριόλι - Μπορώ να την αναγνωρίσω (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μάρτυρας κλειδί: Είδα τη μαυροφορεμένη που έριξε το βιτριόλι - Μπορώ να την αναγνωρίσω (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 31/05/20 - 01:13

Επίθεση με βιτριόλι: Πρόσωπο με πρόσωπο, με την μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, υποστηρίζει πως βρέθηκε ένας καταστηματάρχης της περιοχής που έγινε η επίθεση.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε», ανέφερε χρακτηριστικά.

Διαβαστε ακόμα: Νέα στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι - Σε ποια γυναίκα έχει επικεντρώσει την έρευνα η αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αποκαλυπτική αυτή μαρτυρία δημοσιεύει η εφημερίδα Real News και μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με αυτή η μαυροντυμένη γυναίκα, που πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης στην Καλλιθέα, είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια.

«Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», ανέφερε στη Real News.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ