MasterChef spoiler (01/06): Ποιος κερδίζει σήμερα Mystery Box και τεστ δημιουργικότητας

 
MasterChef spoiler (01/06): Ποιος κερδίζει σήμερα Mystery Box και τεστ δημιουργικότητας

Ενημερώθηκε: 01/06/20 - 15:37

MasterChef spoiler (01/06): Σήμερα το βράδυ στον διαγωνισμό μαγειρικής όλα αλλάζουν.

MasterChef

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης θα ανακοινώσουν στους πάικτες ότι η ροή του παιχνιδιού αλλάζει. Μάλιστα θα τους αφήσουν σύξυλους όταν θα τους πουν πως αυτή την εβδομάδα δεν θα αποχωρήσει ένας παίκτης από το αλλά τρεις.

Εν συνεχεία οι διαγωνιζόμενοι θα αγωνιστούν στις δοκιμασίες τόσο του Mystery Box, όσο και του τεστ δημιουργικότητας. Ο νικητής θα πάρει την ασυλία ενώ οι ηττημένοι θα παλέψουν μεταξύ τους για την παραμονή στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) η πρώτη παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα είναι η Μαριάννα, ενώ λίγο αργότερα θα αφήσει την ποδιά της η Μάρλεν και θα επιστρέψει σπίτι της. Οι δυο κοπέλες πήραν την δεύτερη ευκαιρία για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν. Σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές (spoiler) ο Διονύσης είναι αυτός που θα κλείσει την τριάδα των αποχωρήσεων.

Για κάθε ανατροπή που ίσως προκύψει σχετικά με τις διαρροές (spoiler) αυτής της εβδομάδας θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

View this post on Instagram

Ένα νέο Mystery Box και ένα πολύ απαιτητικό Τεστ Δημιουργικότητας, περιμένει τους επίδοξους MasterChef της Ελλάδας. Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα; #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

MasterChef GR

A post shared by (@masterchefgr) on