Σάντρα Βουτσά: Η απάντηση της για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά!

 
Σάντρα Βουτσά

Ενημερώθηκε: 02/06/20 - 12:00

Η Σάντρα Βουτσά είναι η μεγαλύτερη κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικα Μπρόγιερ.

Σάντρα Βουτσά

Ελεονώρα Μελέτη

Η ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα», όπου έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξή μετά τον θάνατο των γονιών της, οι οποίοι έφυγαν με διαφορά 40 ημερών.

Μιας και όπως θυμόμαστε όλοι μας πρώτα έφυγε από την ζωή η Έρρικα Μπρόγιερ και σε λιγότερο από 40 μέρες ο Κώστας Βουτσάς.

Σάντρα Βουτσά

Η αναφέρθηκε στην μητέρα της, όπου αρκετά συγκινημένη είπε: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συνειδητοποιήσω την απώλεια των γονιών μου. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι είχε καρκίνο στο συκώτι. Της είχα πει μόνο για το έντερο γιατί έπρεπε να γίνει το χειρουργείο. Ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα ότι θα χάσω τη μητέρα μου….»!

Κώστα Βουτσά

Και φυσικά αναφέρθηκε στον «αιώνιο έφηβο»που όπως είπε: «Ο πατέρας μου μας είχε… πείσει ότι δεν θα πεθάνει. Νομίζαμε ότι θα περάσει κι αυτό. Είμαι ακόμα σαν «παγωμένη» με την απώλεια των γονιών μου. Πάω λίγο να ξεχαστώ και βλέπω στην τηλεόραση να παίζουν ταινίες του πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τις δω.»

Ωστόσο, όσον αναφορά τα περιουσιακά του Κώστα Βουτσά, φάνηκε να είναι έτοιμή για όλα, αν και όπως είπε δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά.

Δείτε τι είπε στο παρακάτω απόσπασμα.