Μυστήριο και ασάφεια με το «πάρτι κορονοϊού» κόρης γνωστής τραγουδίστριας

 
Μυστήριο και ασάφεια με το «πάρτι κορονοϊού» κόρης γνωστής τραγουδίστριας

Ενημερώθηκε: 10/06/20 - 14:03

Ασάφεια επικρατεί σχετικά με το περιβόητο πάρτι που φέρεται να οργάνωσε κόρη γνωστής τραγουδίστριας και επιχειρηματία και σκόρπισε τον κοροναϊό στη Θεσσαλονίκη, ούσα η ίδια φορέας και άρτι αφιχθείσα από την Αγγλία όπου σπούδαζε. Αυτή η εκδοχή όμως αμφισβητείται από την οικογένεια της νεαρής κοπέλας που δίνει μια τελείως διαφορετική εκδοχή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open Beyond, φοιτήτρια από την Αγγλία, γόνος εύπορης οικογένειας έκανε πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της.

Στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογενείας σε προάστιο της Θεσσαλονίκη έδωσε το «παρών» πολύς κόσμος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης. Ετσι, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Ακολούθως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πάει στο πάρτι και σύμφωνα με το Open, αρκετοί εξ αυτών βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορωνοϊό.

Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», συνεργάτιδα της εκπομπής επικοινώνησε με τον πατέρα της νεαρής κοπέλας, ο οποίος έδωσε μια τελείως διαφορετική εκδοχή. Η φοιτήτρια νόσησε 5-20 Μαΐου. Πρώτη Ιουνίου ήρθε στην Ελλάδα, έκανε το τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό. Την προηγούμενη Πέμπτη κατόπιν επιμονής της οικογένειας υποβλήθηκε σε νέο τεστ το οποίο έδειξε ότι είναι θετική σε ένα μικρό ιικό φορτίο. Δεν έκανε κάποιο πάρτι, παρά μόνο επισκέφτηκε φιλικό σπίτι όπου ήταν δώδεκα ακόμη άτομα. ΄Σε εφτά από αυτά τα άτομα έχει γίνει ήδη το τεστ και βγήκε αρνητικό. Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα και για τους άλλους πέντε.

Η εκδοχή του πατέρα είναι τελείως διαφορετική από την κυρίαρχη αφήγηση στα ΜΜΕ. Ενδεχομένως στην απογευματινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ, να μάθουμε την πραγματική διάσταση της ιστορίας.